Avengers 4'ün Merakla Beklenen İsmi Yanlışlıkla Açıklandı

64
43
22
19
18
Avengers 4'ün vizyona girmesine neredeyse bir sene var ancak daha şimdiden hakkındaki her detay büyük bir merak konusu.

Marvel'in son dönemde sinema gündemini elinde tutmasının en büyük sebeplerinden biri de arka arkaya gelen filmler diyebiliriz. Özellikle 2018 Marvel Sinematik Evreni için bereketli bir yıldı ve yakalanan başarıyı elden kaçırmak istemeyen Marvel'de yeni film haberlerini peş peşe veriyor. Henüz üçüncüsünü yeni izlediğimiz Avengers'da bekleme listesinde yer alan filmlerden çünkü dördüncüsü Mayıs 2019'da vizyona girecek.

Hal böyle olunca da üçüncü filmi izleyip büyük şok yaşayan hayranlar, dört gözle yeni filmin yolunu gözlemeye başladılar. Ancak yeni filme dair henüz elimizde fazla detay yok. Çünkü Marvel merak ögesini son derece iyi kullanıyor ve bu yüzden de fazla bilgi paylaşmıyor. Filmin ismi de bu 'paylaşılmayan bilgiler' arasındaydı ve sonbahara doğru açıklanması bekleniyordu.

Fakat yeni bir gelişme sayesinde filmin ismini öğrenmiş olabiliriz çünkü Marvel'in pek çok filminde görüntü yönetmenliği yapan Trent Opaloch, kendi web sitesini güncellerken 'yanlışlıkla' Avengers 4'ü de eklemiş, üstelik ismi ile birlikte. Eğer bir değişiklik olmazsa ya da bu bilgiler %100 doğruysa filmin adı "Avengers: End Game" olacak.

Sonrasında Trent Opaloch bu bilgiyi güncellemiş ve ismi kaldırmış ancak biraz geç kaldı diyebiliriz çünkü bilgi internette ışık hızında yayıldı. Tabii ki bu bilginin yanlış olma ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım ancak şimdiye kadar filmler konusunda böyle 'yanlışlıkla' paylaşılan bilgilerin %90 oranla doğru çıktığını düşünürsek, Avengers: End Game afişlerde göreceğimiz isim olacağa benziyor.

Kaynak : https://www.mirror.co.uk/lifestyle/going-out/film/what-avengers-4s-title-cinematographer-12838739
64
43
22
19
18
Emoji İle Tepki Ver
64
43
22
19
18