Avengers: Endgame, Aralık’ta Disney+ Platformunda Yayımlanacak

20
8
1
1
0
Disney’in çevrimiçi yayın platformu Disney+, 11 Aralık tarihinden itibaren Avengers: Endgame'i yayımlayacak.

ABD’de pek çok firma "earnings call" adı verilen yatırımcı toplantıları gerçekleştiriyor. Bu toplantıda firmalar, hali hazırda yatırımcısı olan kişi ve kurumlara ya da yatırımcı adaylarına neden kendilerine yatırım yapmaları gerektiğini ve gelecek planlarını anlatıyorlar.

Disney de 2019’un 2. çeyreğine ait yatırımcı toplantısını ise gerçekleştirdi. Firma, hazır fırsatını bulmuşken Avengers: Endgame filminin 11 Aralık’ta Disney+ platformunda yer alacağını da duyurdu. Avengers: Endgame, sadece 11 günde 2 milyar doları aşarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Anlaşılan Disney bu etkiyi yeni platformu için de kullanmak istiyor.

Disney CEO’su Bob Iger, toplantıda Endgame’e yerleştirilmiş olan ve MCU’nun geleceğindeki filmlere işaret eden çeşitli sürpriz yumurtalardan da bahsetti. Bu sürpriz yumurtalar gelecek filmlerin isimlerine ve kahramanlara işaret ediyor. Disney geçtiğimiz günlerde de yeni çıkacak filmlerinin tarihlerini açıklamıştı. Bu filmler arasında Marvel’in Phase 4 olarak adlandırılan dönemine ait filmler de var.

Disney+ yayın servisinin nisanda yapılan duyurusunda platformun Kasım ayında ABD’de aylık 6.99 dolar üyelik ücretiyle yayın hayatına başlayacağı açıklanmıştı. Firmanın doğrudan tüketicilere yönelik ürün departmanı şu anda iyi işler çıkartıyor ve Hulu ve ESPN+ ile birlikte yıldan yıla %15 büyüme gösteriyor. Departmanın organizasyon giderleri ise geçen yılın ikinci çeyreğinde iki katından fazla arttı ancak bu durumun sebebi Disney’in lisans çalışmaları o dönemde bir temele yayması olarak gösteriliyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/05/08/avengers-endgame-will-stream-on-disney-starting-december-11t/
20
8
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
8
1
1
0