Avengers: Endgame Filmiyle İlgili “Vay Arkadaş” Dedirtecek Hayran Teorisi

68
14
14
12
6
Avengers: Endgame filminde Captain America ile ilgili ortaya atılan bir teori hayranların büyük ilgisini çekiyor.

Marvel Sinematik Evreni’ndeki 22 film olarak seriyi bir sona, daha doğrusu bir dönemin sonuna bağlayan Avengers: Endgame filmi vizyona girdi ve filmden sonra herkes film hakkında konuşmaya, ardından da hayran teorileri ortaya çıkmaya başladı.

Filmi hala izlemediyseniz geçtiğimiz günlerde film üzerindeki spoiler yasağının kalktığını hatırlatmak isteriz. Bu yazıda da izlememiş kişiler için spoiler olacak.

Hazırsanız başlıyoruz. Filmin sonlarında Captain America, Thor’un orijinal çekici Mjollnir’i kaldırıyor ve Thanos ile dövüşte kullanıyor. Thor’un çekici büyülü ve layık olmayan kimse çekici kaldıramıyor. Captain America’nın neden layık olduğu konusunda iki farklı teori var.

Teorilere geçmeden önce, Avengers: Age of Ultron filmini hatırlamakta yarar var. O filmde karakterler çekici kaldırmayı deneyip başaramıyordu. Sadece Captain çok az oynatabiliyordu.

Teorilerden ilki, o dönemde henüz Bucky’nin sırrını açıklamamış olan Captain’in layık olmadığı yönünde. Sakladığı kötü sırrı Captain America: Civil War filminde açıklamasıyla yeniden ahlaki saflığına kavuşan karakter çekici taşımaya layık oluyor.

Diğer teori ise Captain’ın en başından beri çekici kaldırabildiği ama kaldırmadığı yönünde. Zira Rogers, başkalarının iyiliğini kendininkinden önde tutan bir karakter ve kendini başkalarına kanıtlamaya ihtiyacı yok. Bu nedenle de çekici kaldırmıyor. Thor’un kendini kötü hissetmesini istemiyor. Ancak son savaşta, Thanos ile mücadele edebilmek için çekice ihtiyaç duyuyor.

Sizce hangisi daha akla yatkın? Hangi teorinin gerçek olma ihtimali daha fazla?

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/film-and-tv/fan-theory-explains-why-captain-america-was-able-to-lift-thors-hammer-in-endgame/
68
14
14
12
6
Emoji İle Tepki Ver
68
14
14
12
6