Avengers: Endgame’in Açılış Gecesi Biletleri eBay’de Uçuk Fiyatlara Satışa Çıktı

25
5
3
3
1
ABD’de satışa çıktıktan sonra AMC’nin sitesinin çökmesine sebep olan Avengers: Endgame filminin açılış gecesine ait biletler, eBay üzerinden 500 dolara alıcı buluyor.

Muhtemelen tarihin en iyi açılış haftası rakamlarına sahip olacak olan Avengers: Endgame filminin biletleri bazı ülkelerde satışa çıktı. Gişeye adeta bomba gibi düşen film, AMC’nin internet sitesini çökertti. 2017 yılının en çok beklenen filmlerinden olan Star Wars: The Last Jedi filmini satışa çıktığı günkü bilet satışlarında çok geride bıraktı ve çok büyük bir talep gördü.

Bu satış rakamları ve bu yoğun ilgi elbette ki siteleri ve servis sağlayıcıları da zorladı. AMC’nin sitesi ve uygulaması saatlerce kapalı kalırken, Fandango üzerinden bilet almak isteyen kişiler de saatlerce uğraşmak zorunda kaldı. Bazı kullanıcılar siteden sürekli olarak düştü.

Bu durumdan fayda sağlamak isteyen insanlar da ortaya çıktı. İlk seans çılgınlığı olarak adlandırılabilecek bir çılgınlık şu anda ABD’yi sarmış vaziyette. Özellikle sürprizbozan yemek istemeyen pek çok kişi yoğun şekilde ilk gösterime bilet arıyor. eBay’de 50 dolardan başlayan açık arttırmalarda fiyatlar 500 dolara kadar çıkıyor.

Marvel Sinematik Evreni’nde bugüne kadar yaşanan bütün olayların bir nevi sonuca bağlanacağı Avengers: Endgame filmi, ülkemizde 25 Nisan’da vizyona girecek.

Herkesin bu filmleri aynı anda görebilmek gibi bir şansı elbette yok ve eski bir internet geleneği olarak normalde filmler hakkında ilk bir hafta sürprizbozan verilmez, sürprizbozan verilecekse de öncesinde uzun uzun uyarılar yapılır. Bu güzel adeti yaşatmayı unutmayalım.

Kaynak : https://hypebeast.com/2019/4/avengers-endgame-opening-night-tickets-on-ebay
25
5
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
25
5
3
3
1