Avengers: Endgame'in Orijinal Altılısını Gösteren Posterler Yayımlandı

32
1
0
0
0
Neredeyse her büyük Marvel filminde yaptığı gibi Entertainment Weekly, Avengers: Endgame için posterlerini yayımladı. İlk Yenilmezler filmindeki 'orijinal altılının' bulunduğu posterler, heyecanı biraz daha arttırıyor.

Avengers: Infinity War'dan sonra büyük bir yenilgiye uğramış olan kahramanlarımız, filmin resmi özetine göre Avengers: Endgame'de becerisizliklerinin sonucunu ödemeye çalışırken bir yandan da intikam alma planları yapıyorlar. Tony Stark ve Nebula, Thanos'un memleketi Titan'dan Dünya'ya gelmeye uğraşırken Dünya'da kalanlar ise bir araya toplanıyorlar.

Film hakkında elimizde olan tüm bilgiler sadece bunlardan ibaretken Marvel, filmin çıkış tarihi yaklaştıkça küçük sürprizler yapıp merakı yüksek seviyelerde tutmayı da ihmal etmiyor. Entertainment Weekly'nin yayımladığı kapak fotoğrafları, Infinity War'da toz olmayan ve ilk Yenilmezler filmindeki ana karakterlerimiz olan orijinal altıyı bizlerle paylaşıyor.

Tony Stark, Steve Rogers, Thor, Hawkeye, Black Widow ve Bruce Banner'ın bulunduğu görseller, oldukça sadeyken bir o kadar da ciddi. Endgame'in tonunun da ciddi olacağını düşündüğümüzde bu durum bizi çok da şaşırtmıyor. Vizyona girdiğinde rekorları alt üst etmesi beklenen film, 3 saat 58 saniyelik uzunluğuyla da Marvel'ın en uzun filmi durumunda.

Russo Kardeşler'in yönettiği Avengers: Endgame, 25 Nisan Perşembe günü vizyona girecek. Posterlerin tam çözünürlüklü haline ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/04/10/avengers-endgame-original-six-entertainment-weekly-covers/#6
32
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
32
1
0
0
0