Avengers: Endgame’in Senaryodan Çıkarılan Iron Man Sahnesi (Spoiler)

148
26
12
11
11
Eğer senaryodan çıkarılmasaydı, Avengers: Endgame’de Tony Stark’ı çok daha farklı bir yerde görecektik.

Avengers: Endgame’in yardımcı yazarlarından Stephen McFeely, filme dair merak uyandıran bir detay açıkladı. McFeely’nin dediğine göre eğer onaylansaydı, Endgame’de başka bir Marvel Sinematik Evreni mekânına gidilecekti. Ancak sonrasında bunu ilk Avengers filmindeki New York savaşı ile değiştirdiler. Asıl fikir, Iron Man’i Thor’un memleketi Asgard’a göndermekti.

McFeely, Avengers: Endgame’de Tony Stark’ı Thor: The Dark World filminin dönemine gönderip Tesseract’ı almasını sağlamak gibi bir planlarının olduğunu belirtiyor. Chris Hemsworth bile Thor’un ikinci filminin en iyi film olmadığını ve birçok Marvel hayranının filmi listelerinde en aşağı koyacağını belirtiyor. Ancak McFeely, Tony Stark’ı Asgaard’a göndermenin lojistik bir sebebi olduğunu söylüyor:

Teknik olarak Thor: The Dark World’te Tesseract, Aether ile birlikte mahzenin içindeydi. Tony’yi Asgaard’a görünmez bir gizlilik kostümünün içinde gönderecektik. Tabii Heimdall’da onu göreceği için dövüşmeleri gerekecekti. Sanırım Joe Russo bunun uğraştırıcı olduğunu düşünüp ‘Neden Avengers’a gitmiyoruz ki? Sonuçta en büyük film o, en eğlencelisi de o. Hadi yapalım’ dedi.”

Idris Elba’nın Heimdall karakterini, Avengers: Infinity War’da Thanos öldürdükten sonra Endgame’de görmek Marvel hayranlarını sevindirebilirdi ancak yaratıcı ekip, Loki’nin hayranları daha çok sevindireceğini düşünmüş olmalı ki ekibimiz, Tesseract için Loki’nin sorumlu olduğu New York savaşına geri dönüş yapmış.

Kaynak : https://movieweb.com/avengers-endgame-iron-man-thor-dark-world/?fbclid=IwAR0BdeCcj0m26YVC9CveS1v-inRyxSORfzM_MmgT-i0KfZrHgE_9rUQYdgY
148
26
12
11
11
Emoji İle Tepki Ver
148
26
12
11
11