Avrupa Birliği, 7 Ülkeyi 2 Ay İçinde Volkswagen'e Ceza Vermesi İçin Uyardı

0
0
0
0
0
Avrupa Birliği, 7 Ülkeyi 2 Ay İçinde Volkswagen'e Ceza Vermesi İçin Uyardı
Avrupa Birliği, 7 üye Avrupa ülkesini emisyon skandalı üzerine Volkswagen'e 2 ay içerisinde ceza verilmesi konusunda uyardı.

Hatırlayacak olursanız Volkswagen araçlarında emisyon hilesi yaptığı gerekçesiyle milyonlarca otomobilini geri çağırmak zorunda kalmış ve birçok ülkenin mahkemeleri tarafından ciddi boyutlarda cezaya çarptırılmıştı ancak anlaşılan bu cezalar henüz uygulanmamış olacak ki, Avrupa Birliği bu konuda üyelerini uyardı.

Aralarında Volkswagen'ın merkezinin de bulunduğu Almanya'nın da bulunduğu 7 ülkeyi Volkswagen'e verilen cezaların uygulanması için uyaran Avrupa Birliği, üyelerine 2 ay müddet tanıdı.

Aynı zamanda konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapan Avrupa Komisyonu, üyesi olan ülkelerin Volkswagen'e ceza verdiği halde bu cezaları uygulamamasının sorumsuzluk olduğunu söyledi ve bu konunun üzerine gidilmesi gerektiğinin tekrar altını çizdi. Eğer Avrupa Birliği üyesi ülkeler 2 ay içinde Volkswagen'e eğer bir ceza uygulamazsa nasıl bir yaptırımla karşılacakları ise henüz bilinmiyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0