Dünyanın En Hızlı Şarj Teknolojisiyle Gelecek Realme X2 Pro'nun Özellikleri Ortaya Çıktı

19
6
6
0
0
Akıllı telefon piyasasında adını duyurmayı başaran üreticilerden bir tanesi olan Realme, çıkaracağı son amiral gemisi akıllı telefonu Realme X2 Pro’nun bazı teknik özelliklerini yayınladı. Gelin bu özelliklere yakından bakalım.

Realme’nin Avrupa internet sitesinde paylaşılan son görsele göre Realme X2 Pro, merkeze hizalanmış dört kamerayla birlikte gelecek. X2 Pro ile birlikte marka, dört arka kameraya sahip olan beşinci telefonunu çıkarmış olacak.

Şirketin daha önce çıkardığı Realme 5, 5 Pro, XT ve X2 modelleri de dört arka kamerayla birlikte çıkış yapmıştı. Realme X2 Pro’nun farkı ise şirketin merkez kamera hizalamasına sahip ilk dört arka kameralı telefonu olacak olması. Ayrıca şirketin Avrupa sitesi, 20x hibrit yakınlaştırmaya sahip 64 MP değerindeki kamerayı bir kez daha doğruladı.

Avrupa'nın en hızlı şarjı:

Realme x2 Pro

Telefona dair şu an bilinenler arasında cihazın Snapdragon 855+ yonga setiyle gelecek olması yer alıyor. Bunun haricinde telefoto lens ve 90 Hz Fluid Display’e sahip ilk Realme telefonu olacak. Bunlara ek olarak telefon, 50 W şarjı destekleyecek ki bu özelliğiyle birlikte Avrupa'nın en hızlısı olacak.

Oppo, genellikle imzası hâline gelmiş olan SuperVOOC’u seçtiği bazı akıllı telefonlarda kullanıyor ve en son olarak Reno Ace’te kullanmıştı ancak bu telefonun 48 MP’lik ana kamerayla birlikte gelen Reno Ace’e karşı sayısal bir üstünlüğü bulunuyor. Şirket, şu an için Realme X2 Pro’nun çıkış tarihini resmi olarak açıklamadı.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/10/04/realme-x2-pro-will-use-a-central-64mp-quad-rear-camera-setup/
19
6
6
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
6
6
0
0