Avustralya'da Tren Raylarına Düşen Bir Kişiyi Son Saniyede Kurtaran Kahraman (Video)

34
17
1
0
0
Avustralya'da Tren Raylarına Düşen Bir Kişiyi Son Saniyede Kurtaran Kahraman (Video)
Avustralya'nın en büyük şehirlerinden biri olan Sydney'de bir kişi tren raylarına düştü ve bir adam tarafından trenin gelmesine saniyeler kala kurtarıldı.

Sydney'deki Berala istasyonunda atlatılan bir facianın görüntüleri ortaya çıktı. İstasyonda tek başına tren bekleyen bir kişi, ayağı tökezlemesi sonrası tren raylarına düştü ve yüksek olan duvardan kendi çabalarıyla çıkamamaktaydı. Belki de adamın son saniyeleri olacakken istasyona yeni gelmiş olan bir kahraman, adamı raylardan kurtarmayı başardı.

Tren ve metro istasyonlarında raylardan uzak durulması yönünde sıkça uyarılar yapılıyor olsa da bu tarz olayların sonu gelmemekte. Bazen dalgınlıktan bazen de sorumsuzluktan yaşanabilen bu tarz olaylar sıkça ölümle sonuçlanabilmektedir. Neyse ki bu olayda herhangi bir yaralanma ve ölüm söz konusu değil.

Videoda her ne kadar treninin düşen adamı fark edip yavaşladığı görülse de tonlarca ağırlıktaki trenin adama dokunması bile büyük sonuçlar doğurabilirdi. Olayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından yardıma gelen adam Avustralya'da adeta kahraman ilan edildi. Ancak siz yine de metro ve tren istasyonlarında beklerken dikkatli olmayı tercih edin, her zaman bir kahraman ortaya çıkmayabilir.

Kaynak : https://boingboing.net/2018/07/10/watch-this-last-second-rescue.html
34
17
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
34
17
1
0
0