Babalar Günü Hediyesi Olarak Alınabilecek 5 Teknolojik Ürün

42
9
8
7
7
Babalar Günü’nde babasına hediye bulmakta zorlananların derdine derman olacak bir içerikle karşınızdayız. Babanızın bir gün değil her gün kullanabileceği bir hediye fikri için yazımıza göz atabilirsiniz.

Babalar Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte hediye arayışlarına başlamış durumdayız. Bazılarımız klasik bir hediyeyle hemen olayı kapatmaya çalışırken bazılarımız da babamız kadar özel olmayan ancak yine de hayatında belirli bir yere sahip olacak bir hediye bulmaya çalışıyoruz.

Hediye seçmenin ne kadar zor olduğunun farkında olduğumuz için sizlere yardımcı olacak bir liste hazırlamaya çalıştık. Babanızın her gün kullanabileceği bu hediyeler arasından seçim yaparak yaklaşan Babalar Günü’nü mükemmel bir şekilde taçlandırabilirsiniz.

Not: Başlıklar aracılığıyla ürünlerin Teknostore sayfalarına ulaşabilirsiniz.

JUO Araç İçi Telefon Tutucu Kablosuz Şarj Cihazı

Fiyat: 69,90 TL

Juo’nun araç içi kablosuz şarj cihazıyla birlikte hem babanızı şarj sorunundan kurtarabilir hem de Babalar Günü için güzel bir hediye alabilirsiniz. 4 inçten 6,5 inçe kadar kablosuz şarjı destekleyen tüm telefonları destekleyen cihazları güvenle şarj edebilen kablosuz şarj cihazı hakkında daha fazla bilgi almak için yukarıda bulunan videoyu izleyebilirsiniz.

Xiaomi El Feneri 3350 mAh Powerbank

Fiyat: 119,90 TL

Özellikle kamp yapan ya da balık tutan bir babanız varsa hayatını kurtaracak olan bu cihaz, hem powerbank hem de el feneri olabiliyor. 3.350 mAh’lik bataryası sayesinde 3 saat 26 dakikaya kadar aydınlatma sağlayan el fenerli powerbank’i bir hediye seçeneği olarak düşünebilirsiniz.

Xiaomi Mijia LF Magic Touch Terapi Masaj Aleti

Fiyat: 189,90 TL

Babanızın rahatlamasını ve gün içerisindeki tüm ağrılarını hafifletmesini sağlayacak olan bu küçük masaj aleti sayesinde babanıza yalnızca bir hediye almakla kalmayıp aynı zamanda da bir iyilik yapmış olacaksınız. 10 farklı hassasiyet seviyesinde 4 saate kadar masaj yapabilen bu cihaz sayesinde mükemmel Babalar Günü hediyesini bulmuş olabilirsiniz.

LinkTech AP03 Airpods Bluetooth Kablosuz Kulaklık

Fiyat: 299,90 TL

Müzikle arası olan babalar için kablo derdine son veren kablosuz kulaklık, 5 saat konuşma süresinin yanı sıra 2,5 saatlik bir müzik dinleme süresini de kullanıcılarına sunuyor. 1 saat içerisinde tam şarja ulaşan kulaklıkların şarjlı kılıfı sayesinde ortadan kaybolmasının da zorlaştığını belirtelim.

Xiaomi Mijia Su Geçirmez 3 Bıçaklı Elektrikli Tıraş Makinesi

Fiyat: 319,90 TL

Son hediye önerimizde de Xiaomi’nin su geçirmez 3 bıçaklı elektrikli tıraş makinesi bizleri karşılıyor. 2 saatte tam şarja ulaşıp 1 saate kadar şarj imkanı sağlayan tıraş makinesinin IPX7 sertifikasına da sahip olduğunu belirtelim.

Babalar Günü’nde babanıza alabileceğiniz teknolojik ürünleri derlediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Herhangi bir özel günde hediye fikirleri için Teknostore üzerindeki hediyeler kategorisini inceleyebilirsiniz. Buradan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyoruz.

42
9
8
7
7
Emoji İle Tepki Ver
42
9
8
7
7