Hack Dünyasının Gündemine Oturan Türk Yapımı DDoS Atak Programı: Balyoz

13
8
2
2
1
DDoS atağı yapmak amacıyla inşa edilen Balyoz isimli Türk yapımı program, gerçek bir ddos atağı sağlarken, aynı zamanda hackerlar arasında bir oyun ortamı yaratıyor.

Hacker dünyasının en popüler atak türü olan DDoS konusunda geliştirilen Balyoz isimli program, dünya hacker gündemine oturdu. Oldukça basit arayüzü ile ddos atağı yapılabilmesini kolaylaştıran Balyoz, aynı zamanda hackerlar arasında bir oyun ortamı oluşturuyor.

Turkhackteam ve Root Developer desteği ile hazırlanan Balyoz, saldırı olarak PKK, HDP, İsrail, Alman Hristiyan Demokratik Partisi ve Sözde Ermeni Soykırımı’nı destekleyen sitelere saldırmayı hedefliyor. Forcepoint tarafından detaylı bir şekilde anlatılan Balyoz (Sledgehammer), şu anda hem hack dünyasında hem de birçok yabancı sitede bahsedilen bir program haline geldi.


Balyoz arayüzü

Programı kullanmaya başladığınızda size bahsettiğim görüleri savunan sitelere hedef gösteren program, her on dakikada bir web sitesine saldırma durumunda, kullanıcılara bir puan veriyor. Ardından kazanılan puanlara göre daha güçlü bir DDoS saldırı aracı, tıklama dolandırıcılığından gelir elde etmek için tasarlanan botlara erişim gibi ekstralar hediye edilmekte.


Balyoz "En İyiler" sıralaması

Şu anda fazlasıyla konuşulan ve başarılı DDoS atakları yaptığından bahsedilen uygulamaya Tor üzerinden erişilebiliniyor. Eskişehir’den çıktığı belirtilen uygulama Forcepoint’e göre Evonas adlı bir bilgisayardan ve Mehmet adındaki bir genç tarafından ortaya koyulmuş.


Balyoz'un hedef siteleri

Program hakkındaki tüm detayları buradaki pdf dosyasından bulabilirsiniz.

Kaynak : https://blogs.forcepoint.com/security-labs/sledgehammer-gamification-ddos-attacks
13
8
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
8
2
2
1