Banka Havalesine Gizli Şekilde Küfürlü Mesaj Bırakan Adama 2 Yıl Hapis İstemi!

1
0
0
0
0
Banka Havalesine Gizli Şekilde Küfürlü Mesaj Bırakan Adama 2 Yıl Hapis İstemi!
Ödemediği aidatı yüzünden kendisini icraya veren yöneticisinden intikam almak için işlem yaptığı banka havalesine gizli olarak küfürlü mesaj bırakan adam hakkında 2 yıl hapis cezası talep ediliyor.

İş yerinin aidatını uzun süredir yatırmayan Kemal K. isimli bir kişi, kendisini icraya veren yöneticiye kriptolu bir hakaret mesajı gönderdi. Banka havalesinin açıklama kısmına “B-8 1129 2014 ISITMA SOĞUTMA NRCNSNNMNKYMMTHTSNBRRSPCCĞSN” şeklinde not düşen (ünsüz harflerin arasına uygun ünlü harfleri yerleştirdiğinizde ne yazdığını rahatlıkla görebilirsiniz) iş yeri sahibi, Perpa Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Y. ve avukatı Nurcan C.’nin şifreyi çözmesiyle birlikte mahkemeye verildi. Havale dekontunu savcılığa sunan Mithat Y. ve Nurcan C., Kemal K.’dan kendilerine hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Kemal K.’nın icraya verilmesine sinirlenmesi sebebiyle Perpa Ticaret Merkezi banka hesabına 2 bin 500 TL ödeme yaptığı ve açıklama kısmına da yazdığı şifreli mesaj yer verildi. Hakkındaki iddianamenin Başsavcılık tarafından onaylanması sebebiyle önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’ne çıkartılacak olan Kemal K.’nın 1 yıldan 2 yıla kadar hapsi isteniyor.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Kemal K., soruşturma esnasında şunları söylemiş: “Perpa Ticaret Merkezi’nde reklamcılık yapmaktayım. Mithat Y. ismli şahıs Perpa Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanıdır. Kendisini bundan dolayı tanırım. Nurcan C.’yi hiçbir şekilde tanımam. Ticaret Merkezi katılım aidatlarını birkaç gün geciktirdik diye tarafımız icraya verildi. Biz de birkaç gün sonra da olsa aidatları yatırdık. Ancak benim mesaj açıklama kısmında yazanlarla hiçbir ilgim yoktur.” 

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0