Banyo Yaptığı Suyu Satan YouTuber Belle Delphine, 2 Aydır Neden Görünmüyor?

76
17
7
4
4
Yaz aylarında banyo yaptığı suyu 30 dolar karşılığında satan internet fenomeni Belle Delphine, 5 Ağustos'ta yaptığı Twitter paylaşımının ardından gözlerden kayboldu. Konuyu ele alan popüler YouTube kanalı "h3h3Productions", Delphine'in yaptığı satışlar nedeniyle yasal sorunlarla mücadele ediyor olabileceğini söyledi.

Aylar önce sizlere, Belle Delphine isimli bir YouTuber'dan bahsetmiştik. Bu YouTuber, banyo yaptığı suyu satmaya kalkmış, üstelik kavanozlarla satışa sunulan suların tamamı satılmıştı. Takipçilerinden gelen yoğun istek üzerine bu durumu tekrarlayan Belle Delphine, bir kez daha banyo yaptığı suyu satışa çıkartmış ve sular, ikinci seferde de yok satmıştı. 

Yaşanan bu garip olayın ardından 19 yaşındaki fenomen, sürekli olarak aldığı şikayetler neticesinde Instagram hesabını kapatmaya karar vermişti. Hatta Delphine, uzunca bir süredir Instagram kullanmıyor. Ancak ilginç bir şekilde genç fenomenin kendisinin de nerede olduğu belli değil. Çünkü Delphine, bir süredir ortalarda görünmüyor. Genç kızın internet ortamında yaptığı son paylaşım, 5 Ağustos tarihindeki Twitter paylaşımı.

Belle Delphine

YouTube'un popüler kanallarından olan "h3h3Productions"ın yöneticisi olan Ethan Klein ve Hila Klein, bu durumu derinlemesine ele aldılar. 4 Ekim'de yayınlanan videoda bu konuyla ilgili konuşan Ethan Klein, Delphine'ın ortadan kayboluşunun nedeninin yasal sebepler olabileceğini ileri sürdü. Çünkü Delphine'in internet sitesi de çalışmıyor ve bu da onun yasal sorunlarla boğuşuyor olabileceğini ortaya koyuyor.

Klein'in açıklamalarına göre Delphine, yasal olmayan bir şekilde ticaret yapmış olabilir. Üstelik ilgili kanunlara göre banyo suyunun nakliyesi de yasal olarak çok da mümkün değil. Hal böyle olunca da Klein, genç internet fenomeninin yasalar koruyuculara hesap vermek zorunda kalmış olabileceğini belirtiyor.

Delphine'in takipçileri ise, her geçen gün genç fenomeni biraz daha unutuyorlar. Aslına bakacak olursak Belle Delphine; YouTube, Instagram ve Twitter'dan ziyade "Patreon" isimli bir platformda popüler. Ancak Delphine'in Patreon hesabı, her geçen gün biraz daha takipçi kaybediyor. Üstelik genç fenomenin Twitter takipçileri de azalıyor. Delphine'in internet geleceğinin nasıl olacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

Kaynak : https://sputniknews.com/viral/201910061076973584-youtuber-reveals-what-could-have-happened-to-belle-delphine/
76
17
7
4
4
Emoji İle Tepki Ver
76
17
7
4
4