Batman Kılığına Giren Bir Adam, 40 Suçluyu Yakaladı!

1
1
0
0
0
Suçlular ile mücadele noktasında favori süper kahramanlardan biri olan Batman, Rusya’da harbiden ortaya çıktı.

DC evreninin en önemli süper kahramanlarından biri olan Batman, aslında paraya para demeyen Bruce Wayne’in bu tüm servetini kendi için değil de Gotham halkının güvenliği için harcamasıyla ön plana çıkıyor. Para gırla olunca her türlü yeni teknolojiye sahip kıyafeti, arabası ve motoru ile suçluları bir bir dize getiren Yarasa Adam, artık kurgu olmaktan çıkarak gerçek oldu!

Rusya’da ortaya çıkan ve Batman kostümü giyen bir adam, şimdiye kadar 40 suçluyu tokatlayarak polislere teslim etmiş. Rusya’nın Batman’i diyebileceğimiz elemanın kişiliği hakkında bir detay olmasa da sadece filmlerde gördüğümüz olayın gerçekten yaşanmaya başlaması ise oldukça dikkat çekici.

Kendisini Reaper olarak adlandıran bu şahıs, özellikle uyuşturucu satıcılarıyla, tecavüzcülerle ve gangsterler ile savaşacağını açıklıyor. Polislere ya da kolluk kuvvetlerine karşı olmadığının altını çizen Reaper, kimseyi öldürmeyeceğini, sadece etkisiz hale getirerek polislere teslim edeceğini belirtmiş.

Yer olarak Rusya'nın Moskova Oblastı'nda bulunan bir şehir olan Himki’de ortaya çıkan Batman, ya da Reaper, bakalım ne kadar süre daha bu kahramanlığı yapmaya devam edecek.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0