Batman'in Dizginlerinden Kurtulan Vahşi Robin'li Titans'ın İlk Fragmanı Yayınlandı (Video)

17
6
1
1
0
San Diego'da gerçekleştirilen Comic-Con esnasında Titans dizisine ait ilk fragman yayınlandı.

Dün itibariyle başlayan San Diego Comic-Con, binlerce çizgi roman, anime ve oyun tutkununu bir araya toplarken dünya genelinde müjdeli haberler de veriyor.  Comic Con’un ilk gününde Titans adlı yeni ve son derece gelecek vadeden dizinin ilk fragmanı yayınladı.

Daha önce Netflix tarafından animasyon versiyonu da yayınlanan dizinin fragmanı ise neden gelecek vadeden yakıştırması yapıldığını kanıtlar nitelikte. Son derece karanlık bir atmosfer üzerine kurulmuş olan Titans, imgesel yaklaşımlarıyla da sinematik açıdan başarılı bir dizi olarak karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

Robin’i odak alan fragman, dizi karakterlerinin gruplaşmadan önceki yaşamlarını konu alarak başlarken dizide Batman ile çalışmayı bırakan, kendi ayaklarının üstünde duran Robin’in adım adım Nightwing’e dönüşmesine tanık olacağız.

Bu arada bahsi geçen Robin’in artık Batman tarafından dizginlenmediğini ve içinde bolca öfke taşıyan bir karakter olduğunun da altını çizmek gerekiyor. Henüz dizi genelinde Batman’in varlığına dair bir işaret olmasa da hikaye bazında ismini sık sık duyacağımız kesin.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/comic-con-2018-watch-first-titans-dc-trailer/
17
6
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
6
1
1
0