Battlefield 1'e Büyük Bir Genişleme Paketi Geliyor!

1
0
0
0
0
Dünyanın en popüler aksiyon oyunlarından biri, seriye eklenecek muazzam genişleme paketi ile büyüyor.

Oyuncular, Battlefield 1'in ilk genişleme paketinin tadını çıkarmaya hazırlanıyor: 'They Shall Not Pass' ismindeki genişleme paketi, Fransız kuvvetleri ve onların kıyı çıkartmaları üzerinde şekillenecek. Yeni paket; Fransız kuvvetleri üzerine bir DLC, dört yeni harita, yeni silah seçenekleri ve ek bir oyun modu sunacak.

Mevcut içeriğin yanı sıra; dört yeni çok oyunculu harita, genişlemenin merkezinde yer alıyor. Haritalar, Fransa'nın çeşitli yerlerinde geçerek hem piyade hem de karasal savaş için tasarlanan, dört bölümlük bir senaryoyu konu alacak.

Verdun Heights'da, saldırgan topçu bataryalarına karşı bir saldırı yürüteceksiniz. Söz konusu mekan, dünyadaki cehennem olarak nitelendirilebilir.

Geleneksel büyük ölçekli savaş için, Soissons'un geniş köyü esas alınıyor. Soissans, normalde hint keneviri tarlalarının  merkezi konumunda. Bol bol haşhaş bitkisi bulunan alanlar ve siperlerle dolu bu harita, tank ve piyade savaşının bir karışımı olacak.

'Onlar Geçmeyecekler' modu, hem Rush hem de Conquest seçeneğini kapsıyor. Frontlines, bayrak yakalama ve Rush imzalı iletişim algoritmaları ile oyun, büyük ölçüde zenginleşecek.

Kaynak : http://www.windowscentral.com/battlefield-1s-first-dlc-throws-players-fiery-hell-verdun
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0