Battlefield 1'den Çanakkale Savaşı'nın Bulunduğu Video!

0
0
0
0
0
Birinci Dünya Savaşı'nda pek çok cepheyi ele alacak olan Battlefield 1'den tüylerimizi diken diken eden bir video geldi.

Konu olarak Birinci Dünya Savaşı'nı ele alacak olan Battlefield 1'de savaşın en kilit ülkelerinden biri olarak biz de yer almaktayız. Daha önceden Osmanlı'nın oyunda bulunacağını ve seçilebilecek taraflardan biri olacağını sizlere aktarmıştık.

Şimdi ise oyunun tanıtımı ile alakalı gelen yeni bir video, belki de savaşın en büyük destanının ve zaferinin yazıldığı yeri karşımıza çıkarmakta; Gelibolu!

Tabi şunu da belirtmekte fayda var; videoda gösterilen ''In The Runner'' adlı bölümde maalesef Çanakkale'ye çıkarma yapan tarafta olacağız. En azından videodan bu anlaşılıyor. Bir noktaya daha değinelim; daha önceden DICE, oyunun hikaye modunun pek çok karakterin savaşa bakış açısını ele alarak tarafsızlık konusunda hassas davranılacağını dile getirmişti. 

Çanakkale Savaşı'nın olduğu bölümde bir İngiliz askerini oynamak pek kulağa hoş gelmiyor ancak dediğimiz gibi DICE, hassaslık konusuna epey bir dikkat edileceğini söylemişti. Yani bir İngiliz askerini oynayacak olmamız, İngilizlerin Gelibolu'da uğradığı hezimete tanıklık etmeyeceğimiz anlamına gelmiyor.

Öyle olmasa bile şunu da unutmayalım; bu sadece bir oyun. Gerçek versiyonunu zaten tarihe yazmıştık, İngilizler çok da güzel hatırlar ;)

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0