Battlefield 1'den Satış Rekoru!

2
1
0
0
0
Battlefield 1'den Satış Rekoru!
Battlefield 1, oyun sektörüne -beklenildiği gibi- bomba bir giriş yaptı.

21 Ekim'de oyun sektörüne girişini yapan Battlefield 1, şimdiden DICE ve Electronic Arts'ın yüzünü epey bir güldüreceğe benziyor.

En büyük rakibi Call of Duty işi konuyu geleceğe taşımaktansa oyuncuları tarihin en önemli savaşlarından birine götürmeyi seçen Battlefield 1, anlaşılan bu kararı ile nokta atışı yapmış durumda. Zira oyun, Birleşik Krallık'ta ilk hafta satışları ile zirveye tırmanmayı başardı.

Battlefield 1, ilk hafta satışlarında Battlefield 4 ve Battlefield Hardline'ın toplam ilk hafta satışlarını bile geride bırakarak bu konuda en fazla satan ikinci oyun oldu. Genele baktığımızda ise çıktığı hafta elde ettiği satış rakamı ile zirve ise Ubisoft imzalı Tom Clancy's The Dicision'a ait.

Battlefield 1'in bu başarısını takip ederek bu hafta bazında zirveye adını yazdıran diğer oyunlar ise şu şekilde;

  1. Battlefield 1
  2. FIFA 17
  3. Mafia 3
  4. Gears of War 4
  5. Batman, Return to Arkham
  6. WWE 2K17
  7. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Edition
  8. Forza Horizon 3
  9. Grand Theft Auto V
  10. Minecraft: Xbox Edition

Şu an için Battlefield 1'in satışları ciddi bir oranda devam etmekte. Ve eğer bu şekilde giderse oyunun piyasaya çıktığı ilk senesinde 10-15 milyon arasında bir satış rakamı bekleyen Electronic Arts, bu hedefine rahatlıkla ulaşacak gibi duruyor.

Battlefield 1'i geçmeyi başaracak potansiyele sahip oyunların başında ise Call of Duty ve Titanfall 2 gelmekte. Bu arada ''ne var bu Battlefield 1'de bu kadar büyütülecek?'' diye düşünenlerinizi aşağıdaki videolarımıza alalım.

Kaynak : https://gamerant.com/battlefield-1-sales/
2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0