Battlefield V’e 6 Yeni Haritanın Geleceği Açıklandı

11
1
1
1
0
Battlefield V’e gelecek olan 6 yeni harita ile birlikte savaş yeni bir hâl alacak.

DICE, Battlefield V’e gelecek olan altı yeni haritanın ilk izlenimlerini sundu. Haritalar bu aydan itibaren 4. Bölüm: Defying The Odds güncellemesiyle birlikte gelecek. Yeni haritalar; Fransa, Yunanistan ve Norveç’te geçecek. 5. Bölüm: Awakening The Giant ile birlikte oyuncular Pasifik’e geçiş yapacaklar. Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

4. Bölüm ile birlikte oyuncular daha yakın ve kişisel çatışmalar içine girecekler fakat bundan önce 27 Haziran’da Al Sundan çölüne gidecekler. DICE, bu haritanın muazzam boyutta olacağını söylüyor yani tanklar kovalarken siper bulmaya hazır olabilirsiniz. Bunun ardından savaş Yunanistan dağlarına taşınacak.

Ağustos ayında iki yeni harita gelecek ve ikisi de yakın çatışmalar içerecek. Norveç’in Lofoten adasında yer alan haritada fazla bina bulunmayacak. Provence haritasında ise sokaklar arasındaki binalarda bol tuzaklı oyunlar oynanacak.

Ekim ayında işler daha ürkütücü bir hâle gelecek. Oyuncular yeraltına kısılacaklar ve tünellerde birbirleriyle çatışacaklar.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/battlefield-5-is-heading-to-the-pacific-and-getting-six-new-maps/
11
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
1
1
0