Battlefield 5'in Açıklanan Minimum Sistem Gereksinimleri 'Yanlışmış'

30
7
3
2
2
EA global topluluk yöneticisine göre Battlefield 5'in açıklanan minimum sistem gereksinimlerinin gerçekle hiçbir alakası yok. Bu açıklama üzerine EA, Origin'de yazılı olan minimum sistem gereksinimlerini kaldırdı.

Bildiğiniz gibi merakla beklenen Battlefield 5’in minimum sistem gereksinimleri geçtiğimiz hafta yayınlandı. Battlefield 1’i çalıştıran tüm bilgisayarların Battlefield 5’i de çalıştırması bekleniyordu. Fakat açıklanan minimum sistem gereksinimleri beklenenin çok üzerindeydi.

Neyse ki Electronic Arts’ın global topluluk yöneticisi olan Dan Mitre, bu kafa karıştırıcı duruma bir açıklama getirdi. Mitre’nin söylediğine göre Battlefield 5’in minimum sistem gereksinimleri henüz bilinmiyor. Dolayısı ile açıklanan minimum sistem gereksinimlerinin gerçekle herhangi bir alakası bulunmuyor.

Origin’e giren oyuncular artık Battlefield 5’in minimum sistem gereksinimleri kısmında ‘yakında’ ibaresi görüyorlar. Herhangi bir veri girilmemesi, yanlış veri girerek oyuncuları sinirlendirmekten daha doğru bir hareket olabilir.

Electronic Arts’ın E3’teki basın konferansı yarın (9 Haziran) gerçekleşecek. Belki de EA gerçek minimum sistem gereksinimlerini burada açıklayabilir. Fakat bunun düşük bir ihtimal olduğunu belirtelim. Electronic Arts, Battlefield 5’i 19 Ekim’de piyasaya sürmeyi planlıyor.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/battlefield-5-minimum-requirements-were-incorrect-have-been-removed/
30
7
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
30
7
3
2
2