Battlefield 5'in Yeni Multiplayer Modunun Gecikeceği Duyuruldu

14
6
3
0
0
Bilindiği üzere Battlefield 5 yeni multiplayer oyun modlarına sahip olacak. Ancak Grand Operations adlı 64 oyunculu mod, oyunun çıkış tarihinde oyunda yer almayacak.

Oyunun haritalarını ve tüm modlarını kombine eden Grand Operations adlı multiplayer modu, tarihel olaylardan ilham alan bir deneyim sunacak. Fakat bu yeni modun, Battlefield 5'in çıkış tarihine yetişmeyeceğinini duyurulması oyuncuları üzmüş durumda.

Yine de modun gelmesinin çok uzun sürmeyeceği ve oyunun çıkmasının ardından kısa bir zaman sonra oyuna ekleneceği belirtiliyor. Yaklaşık bir saatlik bölümlere sahip olacak mod, 20'şer dakikalık maçlara bölünecek. Her maç simülasyona göre yepyeni bir günde yapılacak, böylece uzun süreli savaş atmosferi verilmeye çalışılacak.

Savaşın günlerinde elde edilen başarı ve başarısızlıklar, sonraki günleri etkileyecek. Örneğin ilk gün araç hasarı alan ekip, ikinci gün daha az araçla savaşa girmek zorunda kalacak. Üç gün sonunda eşitlik varsa, dördüncü gün ölüm günü olacak.

Mod demo olarak E3 öncesi bir etkinlikte oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Oyunun PS4, PC ve Xbox One'a 19 Ekim'de aynı anda çıkması bekleniyor. Erken erişime ise 11 Ekim'de açılacak.

Kaynak : https://www.polygon.com/2018/7/27/17621712/battlefield-5-grand-operations-release-date
14
6
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
6
3
0
0