Battlefield V’in İki Çok Oyunculu Modu Kaldırıldı

16
10
4
0
0
Battlefield V’in daha fazla oynanan modlarına odaklanmak isteyen Dice, oyundan bazı çok oyunculu modları kaldırdı. Kaldırma kararı sonra bazı oyuncular tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirdiler.

Battlefield V geçtiğimiz sene çıkışını yaptığında oyunu beğenen ve beğenmeyen iki grup oluşmuştu. Dice, yayınladığı yeni güncellemeyle oyuncuları yine ikiye böldü. Güncellemeyle birlikte 'Cephe Hattı' ve 'Üstünlük' isimli çok oyunculu modlar oyundan kaldırıldı.

Dice bu kararının arkasında bu oyun modlarına gösterilen ilginin az olmasının yattığını söyledi. Yapımcıya göre bu durum, oyunu oynamak isteyen kişilerin rakip bulmak için uzun süre beklemelerini gerektiriyordu. Bir grup oyuncu, rakip bulmakta gerçekten de zorlandığını belirtse de böyle bir sorun yaşamadığını belirten oyuncu sayısı da oldukça fazla.

Kaldırılan iki mod, oyunun diğer modlarına göre daha aksiyona açık ve daha hızlı olmalarıyla öne çıkıyordu. Bu sebeple karardan memnun olmayan oyuncular, topluluk sayfalarında Dice’ı topa tuttu.

Dice’ın kararının arkasındaki sebebe inanmayan oyuncular, Dice’ın bu modlara ait oyuncu verilerini paylaşmasını dahi istedi. Ancak Dice cephesinden böyle bir hamle beklenmiyor.

Hayranlardan aldıkları tepkilerden sonra Dice’ın geri adım atıp atmayacağı merak konusu fakat Dice, hayranların tepkilerine kulak asmayıp oyundan modlar çıkarmaya devam ederse oyuncuların öfkesi de artmaya devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak : https://kotaku.com/battlefield-v-players-frustrated-after-update-removes-s-1835156170
16
10
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
10
4
0
0