Battlefield V'in Yunanistan'da Geçen Yeni Haritası: Marita

22
8
2
1
0
Battlefield V'e savaş ortamını daha da hararetlendirecek yepyeni bir harita ekleniyor.

Electronic Arts'ın lider oyun serisi Battlefield'ın son oyunu Battlefield V, 27 Haziran tarihinde Bölüm 4: Defying the Odds'a kavuşuyor. Al Sundan isimli yeni bir haritaya bu bölüm ile beraber kavuşacak olan Battlefield V'in oyuncuları tarafından uzun süredir beklenen Marita haritası ise Ağustos ayında oyuna eklenecek.

İtalya ve Nazi Almanyası'nın Yunanistan'a saldırmasını konu alan Marita haritası, 1941 ila 1944 yılları arasında gerçekleşen tarihi Yunanistan Savaşı'nı tüm gerçekliğiyle gün ışığına çıkarıyor. Dar sokaklara sahip olan bir kasabada geçen Marita haritasında oyuncular piyade sınıfında oynayacaklar. Haritada tankların veya uçakların olmayacağı söylentisi de bulunuyor.

Bütün Battlefield V oyuncularına ücretsiz bir şekilde yayınlanacak olan Bölüm 4: Defying the Odds, Marita dışında birkaç harita daha içeriyor. Bölüm 4'ü duyururken Pasifik Savaşı'nı anlatacak olan Bölüm V'i de tanıtan Electronic Arts, bu bölümle beraber efsane silah M1 Garand'ın oyuna ekleneceğinin garantisini de verdi.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/heres-a-look-at-battlefield-5s-marita-map/
22
8
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
8
2
1
0