Batwoman Dizisinden Kısa Tanıtım Fragmanı Geldi

19
6
6
2
0
CW, bir sonraki süper kahraman dizisi Batwoman için 20 saniyelik bir kısa tanıtım videosu yayınladı.

DC ve CW’nin her ikisi de Warner Bros bünyesinde yer alıyor. Warner Bros DC kahramanlarının dizilerini CW ekranlarında hayranlarıyla buluşturuyor. Arrow dizisiyle başladığı için Arrowverse olarak adlandırılan bu dizi evreninde Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow gibi yapımlar bir arada ele alınıyor.

Arrowverse’te her sezon çizgi romanlardaki büyük olaylardan biri ekrana taşınıyor. Bu sezonda hikaye “Crisis on Infinite Earth” olacak. Yayınlanan video seri hakkında çok az bilgi verse de Batwoman’ın bu olay sonrası ekranlara gelecek ilk yeni dizi olacağını biliyoruz.

“Sosyal adalet tutkusu ve aklındakini söyleme eğilimiyle donanmış olan Kate Kane (Ruby Rose) Gotham sokaklarında Batwoman olarak yükseliyor.” diye tanıtılan karakter, yayınlanan resmi sinopsise göre lezbiyen olduğu bilinen, suçla mücadelede başarısız olan şehirde ipleri kendi eline alan yüksek eğitimli bir sokak dövüşçüsü olarak öne çıkıyor. Sinopsise göre Gotham şehrinin umut sembolü olmadan önce Kate’in ‘kendi iblislerini kucaklaması’ gerekiyor.

Ruby Rose, etrafında kendisini seven kadınlar olan bir milyarderi oynamaktan keyif aldığını söylüyor. Her zaman için kendinin kim olduğunu bilen bir karakter olarak gördüğü Kate’in seriler arasında geçen olayda dünyadaki yerini keşfedeceğini ve karakterin Batwoman kostümünü ilk kez giymeyeceğini söylüyor.

Dizinin sezon ortasında başlaması bekleniyor. CW evreninin takipçileri bu diziyi Arrow’un yerini alacak dizi olarak görüyor. Crisis on Infinite Earths olayları sırasında Oliver Queen’in Barry Allen’i ve çoklu evrenleri kurtarmak için kendini feda etmesi bekleniyor.

Batwoman ise çizgi romanlarda oldukça köklü bir geçmişe sahip ve karakter, DC Comics etiketiyle çıkan New 52 serisi ile birlikte yeniden popüler hale geldi.

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/05/08/batwoman-teaser-released-online/
19
6
6
2
0
Emoji İle Tepki Ver
19
6
6
2
0