Bazı Akıllı Telefon Modelleri, Gelişmiş Kurtarma Özelliği Olan TWRP Desteğine Kavuştu

13
5
4
1
0
Android cihazlarda yaşanan çökmeler, diğer işletim sistemlerine göre biraz daha fazla olabiliyor. Bilhassa hafıza kartı desteği olmayan Android ürünlerin çökmesi, beraberinde çok sevdiğiniz hatıralara veda etmeniz anlamına gelebilir. Ancak TWRP destekli cihazlar biraz daha şanslı.

Bilindiği üzere TWRP, Android cihazlar için geliştirilen en popüler kurtarma (recovery) yeteneği olarak ön plana çıkan bir özellik. Her Android cihazda olmamakla beraber TWRP çok çeşitli tablet ve telefon modellerini kapsar ve yeni cihazlar için mümkün oldukça daha çok kullanılabilir hale gelir.

TWRP özelliğine sahip telefon modellerine gelen güncelleme ile birlikte bazı yeni modellerde bu listeye eklenmiş oldu. Buna göre Sony Xperia X ve X Compact’ın yanı sıra Moto E4 ve LG G5 gibi bazı cihazlarda artık gelişmiş recovery desteği aldı. Özelliğe yeni kavuşan cihazların tamamı ise aşağıdaki gibi.

Yukarıda verilen listedeki cihazlardan birisine sahipseniz, yan kısımda bulunan (woods, suzu, on5xelte gibi) kod adlarına tıklayarak ilgili TWRP dosyasını indirebilirsiniz.

Eğer bu özelliğe sık sık başvuruyorsanız ve recovery işlemini belirli aralıklarda tekrarlıyorsanız aşağıda verdiğimiz uygulama linkini tıklayarak TWRP uygulamasını cihazınıza mutlaka yüklemeyi unutmayın.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2018/07/13/twrp-now-available-xperia-x-x-compact-moto-e4/
13
5
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
4
1
0