Beats'ten "Kulağımdan Düşer mi?" Derdi Olmayan Kulaklıklar Geliyor

35
10
5
3
1
iOS kodlarında yer alan bilgilere göre Beats, Powerbeats Pro serisiyle tamamen kablosuz kulaklıklarını piyasaya sürecek.

Spor yaparken müzik dinleyen pek çok insan var. Bu insanları hedefleyen pek çok da ürün piyasaya sürülüyor. Bunlardan en yenisi ise Beats’in yeni AirPodlara denk olacağı düşünülen tamamen kablosuz kulaklıkları.

iOS 12.2’de yeni kablosuz kulaklıkların bir de görüntüsü ortaya çıktı. Buna göre Powerbeats Pro daha çok spor salonunda zaman geçiren insanlara yönelik bir kulaklık olacak. 2016 yılında çıkan Powerbeats 3’e benzeyen bu kulaklıklar, kendi kutularıyla satılacak. Kutular muhtemelen şarjlı olacak ancak henüz kesin bir bilgi yok.

Kodlarda ortaya çıkan kulaklık hakkında çok bir bilgi yok ancak yeni Powerbeats’lerde, AirPod’larda bulunan H1 çipinin bulunacağı söyleniyordu. Bu durumda kulaklıkların uzun bir batarya ömrü olmasını beklemek mümkün.

Apple’ın nisan ayında güncelleme yayınlayıp yayınlamayacağı konusu şu anda spekülasyonlara açık olsa da ortaya çıkan görsel ile zaman çizgisi kesinlikle uyuşuyor.

Cihazın fiyatı ise bilinmiyor. Apple şu anda Powerbeats 3’ü 199 dolara satıyor olsa da o daha geleneksel bir tasarım. Şarjlı kutu ve diğer değişiklikler ile birlikte fiyat daha yukarı çıkabilir. Yine de AirPods’un hızlı, yoğun antrenmanlara olmadığı da bir gerçek.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/03/25/powerbeats-pro-code-leak/
35
10
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
35
10
5
3
1