Bebek Yoda, Dünyayı Kurtarmak İçin Avengers: Endgame'e Gelirse (Video)

39
6
6
5
0
Bebek Yoda, Dünyayı Kurtarmak İçin Avengers: Endgame'e Gelirse (Video)
Star Wars'ın yeni dizisiyle heyecan ışık hızında devam ediyor ve dizinin gerçek yıldızı Bebek Yoda her yeni bölümde kalplerimizi fethediyor. Peki ya Bebek Yoda dünyamızı kurtarmak için Avengers ekibiyle bir araya gelseydi ne olurdu?

The Mandalorian, Bebek Yoda karakteriyle herkesin ilgisini çekti ve popüler kültüre yeni bir yıldız kazandırdı. Bebek Yoda henüz çok küçük (50 yaşında) olmasına rağmen ve sevimliliğiyle herkesin sevgilisi oldu. Ancak tek marifeti bu değil gibi görünüyor. Yeni bir parodi videosuna göre Bebek Yoda, Avengers ekibinin Thanos'u yenmesine yardımcı olabilir.

Stryder HD tarafından YouTube'da paylaşılan videoda, evrenin kaderi için verilen savaş en karanlık anına ulaşıyor. Captain America harap halde Thanos'la yüzleşecekken Bebek Yoda'nın sesi yankılanıyor. Ardından Star Wars evreninin geleceği olarak görülen minik kahramanımız açılan bir portaldan havada süzülen beşiğiyle geliyor.

Başlangıçta yüzünde her zamanki masum ifadeyle karşımıza çıksa da, ışın kılıcı ortaya çıktığında işler değişiyor. Thanos'un işi gerçekten zor görünüyor... Daha fazla uzatmadan sizi Bebek Yoda'nın Avengers: Endgame'deki savaş alanına giriş yaptığı o anlarla başbaşa bırakalım.

Bebek Yoda'nın tek hayranı izleyiciler değil. The Mandolarian'ın yıldızı Werner Herzog da onun büyük bir hayranı. Yönetmen Deborah Chow, "Werner'i kuklayla yönlendiriyordum ve Werner bebeğe aşık oldu. Onun aslında canlı bir yaratık olmadığını unutmuştu ve bebeği yönlendirmeye başladı. Bebekle gerçekmiş gibi konuşuyor ve ben Werner'i yönetmeye çalışıyorum. Buraya nasıl geldim? Hayatım nasıl bu hale geldi?" açıklamasıyla setteki aşkı anlatıyor. Bebek Yoda'nın yeni performansı hakkında ne düşünüyorsunuz? Savaşın galibi şimdiden belli gibi.

Kaynak : https://mashable.com/video/baby-yoda-avengers-endgame/
39
6
6
5
0
Emoji İle Tepki Ver
39
6
6
5
0