Bedava Pokemon Oyunu Uranium, Birkaç Günde 1.5 Milyon İndirme Alınca Kaldırıldı!

0
0
0
0
0
Bedava Pokemon Oyunu Uranium, Birkaç Günde 1.5 Milyon İndirme Alınca Kaldırıldı!
Sizlere geçtiğimiz günlerde bahsettiğimiz 9 yılda hazırlanan bağımsız Pokemon oyunu Pokemon Uranium, birkaç günde aldığı 1.5 milyon indirme sayısından sonra kaldırıldı.

Bundan birkaç gün önce yayınlanan ve bağımsız geliştiriciler tarafından 9 yılda yapılan Pokemon oyunu Pokemon Uranium, bizim de haberini yaptığımız günden bu yana 1.5 milyon indirme sayısını geçmiş. Bir anda patlama yapıp popüler olunca geliştiricileri ise “Aha, Niantic, Nintendo falan başımıza bela olacak böyle giderse, zaten 1.5M de indirme oldu, bu bize yeter aga” diyerek oyunu kendi internet sitelerinden kaldırdılar.

Özellikle “Daha Nintendo kanadından herhangi bir iletişime geçilmedi, uyarı almadık” açıklamasını da yapan Pokemon Uranium geliştiricileri “Adamlar bizle iletişime geçmemiş olsalarda ne istediklerini tahmin ediyoruz. Sonuçta lisansı Nintendo’da olan bir yapım” şeklinde açıklamalarını devam ettirmişler.

Yani, özetlemek gerekirse “Aman Nintendo Bey, tadımız kaçmasın” diyen Pokemon Uranium yapımcıları, 9 yıllık çalışma sonrasında inşa ettikleri oyunu 1.5M indirmeyi geçince Nintendo ile herhangi bir sorun olmaması için en azından kendi sitelerinden kaldırmışlar. Fakat 1.5M gibi yüksek bir indirme rakamından sonra zaten ücretsiz olan oyunu nerelerde bulabileceğinizi çok da iyi biliyorsunuz, değil mi? :)

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0