beIN Türkiye’den Çekiliyor İddialarına Karşı Digiturk’ten Açıklama

31
12
5
3
1
Özellikle spor hayranlarını yakından ilgilendiren Süper Lig yayın haklarına sahip olan Digiturk, beIN Sports’un Türkiye’den çekilmek istediğine dair iddiaları yalanladı.

BeIN Medya Group bünyasinde bulunan Digiturk, beIN Sports’un Türkiye’den çıkmak istediğine dair iddiaları resmi Twitter adresi üzerinden yalanladı ve "Digiturk Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) verdiği tüm taahhütlere her zaman bağlı kalmıştır, bağlı kalmaya da devam etmektedir" açıklamasında bulundu.

beIn Sports’un zarar ettiği ve Türkiye’den çekilmek istediği iddiası, Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’un olağanüstü genel kurul toplantısında ortaya atılmıştı. Toplantıda yapılan açıklama şu şekilde olmuştu:

"Yayın hakları anlaşmasından doğan her türlü yükümlülük ve ödemeler Digiturk tarafından gerçekleştirilmektedir. Diğer yandan Digiturk uzunca bir süredir, söz konusu anlaşma kapsamındaki bazı ticari hususlar hakkında TFF'den doğal ve makul taleplerde bulunmaktadır. Digiturk öncelikli gördüğü bu hususlar üzerinde TFF ile çalışmaya devam ederek, Türk futboluna hem ulusal hem de uluslararası alanda katkı sunmaya devam etme kararlılığındadır."

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/spor/201906131039352489-bein-turkiyeden-cekiliyor-iddialarina-digiturkten-yalanlama/
31
12
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
31
12
5
3
1