Beş Kameralı LG V40 ThinQ İçin Çıkış Tarihi Duyurulmuş Olabilir

20
3
2
1
1
Beş kamerası ile LG'nin yeni amiral gemisi ile çıkış yapacak LG V40 ThinQ ile ilgili yeni detaylar sızdırıldı. Amiral gemisinin Ekim ayında ortaya çıkması bekleniyor.

Bu yılın başlarında, LG'nin yeni bir V serisi amiral gemisi V40'ı geliştirdiğini duyduk. V40, arkada üç kamera ve önde çift kamera ayarlı toplamda beş kameraya sahip olacak. Üst düzey özelliklerle piyasaya sürülecek amiral gemisi ile ilgili yayınlanan yeni raporlar, LG amiral gemisinin LG V40 ThinQ olarak adlandırılacağını ve Samsung'un Galaxy Note 9'un piyasaya sürülmesinden birkaç hafta sonra yani Ekim ayında ortaya çıkacağını gösteriyor.

Yayınlanan rapora göre, LG V40 ThinQ Güney Kore'de 5 Ekim'de sunulacak, bu nedenle LG'den Eylül ayında resmi bir duyuru yapması bekleniyor. Cihazın gerçekten dikkat çekici ve üstün özelliklere sahip kameraya sahip olacağı bildiriliyor. Kore merkezli ETNews, geçtiğimiz günlerde LG V40 ThinQ'nun % 90 ekran / vücut oranı ile OLED ekrana sahip olacağını bildirdi. Ancak LG'nin hedeflediği tek alan tasarımı değil, şirket V40 ThinQ'nun akıllı telefon fotoğrafçılığı alanında şirketin cesaretinin bir örneği olmasını istiyor. Şirket, kamera özelliklerini daha da geliştirmek için AI algoritmalarını entegre etmeyi planlıyor.

LG V40 ThinQ'nun üçlü arka kameralarının 20MP birincil sensör, 16MP geniş açılı sensör ve 13MP telefoto lensden oluşacağı, ön tarafta ise yüksek kaliteli bokeh çekimlerini yakalayacak iki sensör bulunacağı bildirildi. Cihazın Qualcomm’un en iyi işlemcisi olarak bilinen Snapdragon 845 ve yüz tanıma işlemlerini kolaylaştırmak için özel bir donanım ile piyasaya sürüleceği konusunda da bazı söylentiler var.

Kaynak : https://beebom.com/lg-v40-thinq-five-cameras-unveil-october/
20
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
20
3
2
1
1