Beslediği Köpek Balığına Aniden Elini Kaptıran Kadının Sosyal Medyada Işık Hızıyla Yayılan Videosu

93
36
16
13
10
Beslediği Köpek Balığına Aniden Elini Kaptıran Kadının Sosyal Medyada Işık Hızıyla Yayılan Videosu
Avustralya’da bir teknenin arkasından eğilerek köpek balıklarını beslemek isteyen bir kadın, aniden elini kaptırınca çığlıklar içinde denize sürüklenmeye başladı. Görüntüler sosyal medyada büyük bir hızla yayılıyor.

Arkadaşlarıyla birlikte bir yatın kıç tarafından köpek balıklarına bakmak isteyen 34 yaşındaki Melissa Brunning, dişi hemşire köpek balıklarına küçük balık parçaları veriyordu. 

CNN ve ABC News, Avustralya’nın batı sahillerinde meydana gelen o ürkütücü anları dünya basınına taşıdı. Sosyal medyada yayılan görüntülerde, sudaki köpek balıklarını beslemek için eğilen Melissa’nın elini kaptırdığı anlar var. Yanındaki arkadaşları sayesinde son anda kurtarılan kadın, az kalsın daha fazla köpek balığının bulunduğu alana doğru çekilecekti.

Melissa olayın ardından, “Çok çabuk oldu. Gerçekten aklıma gelen tek şey parmağımın gitmiş olmasıydı. Üzerine kenetlenmişti ve kemiğin parçalandığını hissedebiliyordum” dedi. 

Olayın görüntüleri şu şekilde:

Olayın gerçekleştiği yer, tuzlu su timsahlarıyla da bilinen Avustralya’nın batısındaki Dugong Koyu. Görüntülerde izlediğiniz köpek balıkları normalde son derece sakin türler olan hemşire köpek balıkları: Sadece kendilerini tehdit altında hissederlerse, önlem almak için saldırmaya başlarlar. Görüntülerde Melissa'nın eline muhtemelen çok sayıda köpek balığı dişi saplanıyor, saniyeler içerisinde balığın güçlü çene yapısı nedeniyle canı gerçekten de yanıyor. 

İlk başta bir parmağını kaybettiğini zanneden Melissa, arkadaşları olmadan böyle bir işe kalkışsaydı belki şu anda yaşamıyor olacaktı. Genç kadın, “Parmağımı kaybettiğimi sandım, çünkü elime bakamıyor, bakarsam şoka gireceğimi düşünüyordum.” dedi, ancak olayı hafif denebilecek yaralarla atlattı. 

Uzmanlar, köpek balıklarını beslemeye ilişkin ciddi uyarılarda bulunuyorlar. 

Kaynak : https://boingboing.net/2018/07/02/woman-bitten-while-hand-feedin.html
93
36
16
13
10
Emoji İle Tepki Ver
93
36
16
13
10