Bethesda: Elder Scrolls 6, En Az 10 yıl Oynanabilecek

31
12
9
3
1
Bethesda direktörü iddialı açıklamalarda bulunarak yeni Elder Scrolls 6'nın en az 10 yıl oynanabilecek bir oyun olacağını dile getirdi.

Bazı oyunların ömrü günlerle, bazı oyunların ise yıllarla ifade edilir. Bethesda direktörü Todd Howard, şirketin yeni oyunu olacak Elder Scrolls 6 ile ilgili olarak son derece çarpıcı ve oyuncuları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

IGN ile bir röportaj gerçekleştiren Howard, Elder Scrolls 6’nın en az 10 yıl oynanabilecek bir oyun olacağını dile getirdi. Howard ayrıca Elder Scrolls V: Skyrim’in ömrünü mümkün olduğunca uzatmak istediklerini de dile getirdi.

Howard, röportaj sırasında oyun ile ilgili yaptığı açıklamada oyunun yeni bir teknoloji barındırmayacağını, ancak oyuncuların heyecanını artırmak adına Elder Scrolls V: Skyrim’den keskin bir şekilde ayrılacağını belirtti.

Kasım 2011 yılında yayınlanan Elder Scrolls V: Skyrim artık 8 yaşına gelmiş durumda ve oyuncular, yeni bir Elder Scroll oyunu için sabırsızlanmaya başladılar. Görünüşe göre Bethesda, yeni bir oyun piyasaya çıkarmaktansa eldekini maksimum süre oynatmayı tercih ediyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/06/05/the-elder-scrolls-vi-6-playable-10-years/
31
12
9
3
1
Emoji İle Tepki Ver
31
12
9
3
1