Bethesda'nın E3 2018'de Yaptığı Heyecan Verici Duyurular

21
2
1
1
1
Bethesda, E3 kapsamında heyecanla beklenen duyurularında hayranlarını hayli tatmin eden pek çok şeyi açıkladı. Çoğu insan için etkinlikte en çok beklenen an Bethesda'nın duyurularıydı ve açıklamalar, hayal kırıklığına uğratmadı.

İşte Bethesda'nın konferansta yaptığı tüm duyurular:

Fallout 76

Bethesda'nın Fallout 76 ile alakalı küçük bir teaser ve daha fazla bilginin açıklanacağı bir duyuru yapması hayranların korkulu rüyasıydı; ancak oyun hakkında çok önemli açıklamalar yaparak bu korkuların yersiz olduğunu gösterdiler. Oyun hakkında pek çok video gösterildi, bu yıl çıkacağını müjdeleyen çıkış tarihi verildi ve beta versiyonunun yakında geleceği duyuruldu. 14 Kasım'da çıkacak ve çevrimiçi çoklu oyun deneyimi sunacak oyun, Fallout 4’ten dört kat daha büyük bir haritaya sahip olacak.

Wolfenstein: Youngblood

1980'lerde geçecek ve BJ'in ikiz kız kardeşlerini oynama imkanı sunacak Wolfenstein: Youngblood'ın duyurusu da hayli heyecan vericiydi. The New Colossus'tan 19 yıl sonrasında geçen oyunda ikiz kardeşler Jess ve Soph ile Nazi işgali altındaki Paris'te kayıp babayı arayacağız.

Doom Eternal

2016'daki muhteşem Doom efsanesinin devamı niteliği taşıyan bu oyun hakkında düşman sayısının arttığı ve düşmanların artık daha da vahşileştiği bilgisi dışında ne yazık ki çok fazla bilgi paylaşılmadı. Ancak Quakefest 2018'de, oyuna dair oynanış görüntüleri paylaşılacağı belirtildi.

Starfield

Konferasta hakkında duyuru yapılması beklenen oyunlar arasında yer alan Starfield konusunda da Bethesda oyunculara istediğini vererek bir tanıtım videosu yayınladı.

Elder Scrolls VI

En çok heyecan verici duyurulardan biri olan Elder Scrolls VI de, büyük ilgi topladı. Oyun hakkında çok fazla bir bilgi ve plansa henüz yok, ancak açıklamaya göre çalışmalar yeni start almış. Şimdilik oyunun ne üzerine kurulu olacağı ve hangi platformlarda yer alacağı bilinmiyor.

Elder Scrolls Blades

Elder Scrolls'u mobile taşıyacak olan Elder Scrolls Blades'in duyurusu da yapıldı. Oyunda Blades üyesi olarak yer alacağız ve sürgüne gönderilmiş olacağız. Bu sonbaharda çıkacak oyunu ilginç yapacak özelliklerden biri ise sadece yatay değil, dikey modda da oynamak için seçenek sunacak olması.

Prey: Mooncrash DLC

Çok sevilen oyun Prey'e de bir DLC'nin geleceğinin duyurusu yapıldı.

Kaynak : https://www.polygon.com/e3/2018/6/11/17448862/bethesda-e3-2018-games-trailers-announcements
21
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
2
1
1
1