Beyond Good and Evil 2, E3’te Yayınlanmayacak

4
4
1
0
0
Son zamanlarda hakkında çok fazla söylenti çıkan Ubisoft, bu sefer resmi bir bilgiyle karşımıza çıkıyor. Yaklaşmakta olan E3 2019 için planlarının ne olduğunu bilmiyoruz ancak Ubisoft, Beyond Good & Evil 2’nin E3’te yayınlanmayacağını, kendilerinin yapacağı bir canlı yayınla duyurulacağını belirtti.

Ubisoft’un Beyond Good & Evil 2 hakkında son konuşmasının üzerinden uzun süre geçti. Yayıncının resmi internet sitesinde yayınladığı bir bildiriye göre, Beyond Good & Evil 2, E3’te görünmeyecek. Bunun yerine 5 Haziran Çarşamba günü saat 19.00’da özel bir canlı yayınla duyurulacak. Neden E3’ü atladıklarına gelince, yayınladıkları bildiride, kendi temel gelişimlerine odaklanmalarından kaynaklandığını ifade ediyorlar. 

Beyond Good & Evil 2 için yapılacak canlı yayın, E3’ün Pokemon Sword & Shield yayınının olduğu gün yapılacak. Şans eseri, ikisini de kaçırmak istemiyorsanız, E3 yayını Beyond Good & Evil 2’nin yayınından 3 saat önce yapılacak. 

Ubisoft’un E3 için planladıklarına gelince, bazı kaynaklardan ortaya çıkan ufak tefek bilgiler olmasına rağmen, şirket henüz hiçbir şeyi resmi olarak onaylamadı. Roller Champions adında bir spor oyunu duyuracakları ve yeni ana karakter ve oynanış özellikleri getirecek olan Watch Dogs 3 ortaya çıkmıştı. 

Kaynak : https://gamerant.com/beyond-good-evil-2-livestream-coming-next-week/
4
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
4
1
0
0