Oyun Sektörünü Bir Araya Getiren Bi' Acayip Kafalar, 6 Aralık'ta Vodafone Park'ta

3
3
1
0
0
Türkiye'nin oyun sektörünü bir araya getiren OYUNDER, 2020 yılını karşılamak için yeni bir parti düzenliyor. "Bi Acayip Kafalar" olarak isimlendirilen bu etkinliğe katılım ücretsiz ve oyun sektöründen herkes davetli.

Oyun sektörü, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir ilgi görüyor. Teknoloji tutkunları hem oyun oynamak hem de oyun geliştirmek için çeşitli çalışmalar yürütüyorlar. Hatta bu bağlamda bir de dernek bulunuyor. Oyun Tasarımcıları, Geliştiricileri, Yapım ve Yayımcıları Derneği (OYUNDER) olarak isimlendirilen ve kar amacı gütmeyen bu oluşum, Türkiye'de oyun sektörünün içinde bulunan kişileri bir araya getirmeyi amaçlıyor.

OYUNDER, zaman zaman çeşitli etkinlikler düzenliyor ve bu etkinlikler kapsamında da oyun sektöründen isimleri bir araya getiriyor. Şimdiyse OYUNDER, yeni bir etkinlik daha düzenliyor. Oyunder Game Networking Partileri kapsamında düzenlenen bu etkinlik, 6 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşecek ve 2020 yılı, "Bi' Acayip Kafalar" ile karşılanacak.

OYUNDER

6 Aralık'ta düzenlenecek bu etkinlik, Vodafone Park'ta gerçekleşecek ve etkinliğin ev sahipliğini "Lenovo Game On" üstlenecek. Saat 19:30 itibarıyla başlayacak olan etkinlik, gece 00:00'a kadar devam edecek ve bu etkinlikler kapsamında hem eğlenceler olacak hem de gündeme ilişkin sohbetler edilecek. Üstelik sektörün içerisinde bulunan kişiler, Bi' Acayip Kafalar kapsamında kendi projelerinden de bahsedebilecekler.

OYUNDER, düzenlediği etkinliğe oyun sektörünün içerisindeki herkesi davet ediyor. Herhangi bir katılım ücretinin talep edilmediği Bi' Acayip Kafalar etkinliğine katılabilmek için, burada bulunan bağlantıyı kullanmanız ve kayıt yaptırmanız gerekiyor. 6 Aralık tarihindeki etkinliğin programı şu şekilde olacak;

  • 19.30 Kapı açılışı
  • 19.35 Hoşgeldin
  • 19.45 Networking (Yeme - İçme)
  • 20.30 Yarışmalar ve Müzik
  • 21:00 After Party
  • 00:00 Kapanış
Kaynak : http://www.oyunder.org/oyun-sektoru-yeni-yili-bi-acayip-kafalar-ile-karsiliyor/
3
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
3
1
0
0