BİLFEST 5 Aralık Pazartesi Başlıyor!

0
0
0
0
0
Türkiye’deki tüm bilişim severleri ortak bir platformda bir araya getirmeyi amaçlayan BİLFEST, 5 Aralık 2016 Pazartesi günü başlıyor!

6 senedir her yıl gittikçe gelişen yapısıyla dikkat çeken ve İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Kulübü tarafından düzenlenen İstanbul Bilişim Festivali, yani BİLFEST, bu yıl yine dopdolu olarak 5-6-7 Aralık 2016’da İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Ali Rıza Berkem Konferans Salonu’nda düzenlenecek.

Gelişen teknolojiyi takip eden ve yorumlayan sektörün önde gelen firmalarından olan Microsoft, Huawei, Webtures, Belbim, 3Dörtgen, Procenne gibi firmaların katıldığı bu etkinliğe firmaların yanında Gökhan Akın, Ozan Bük, Murat Özanlar, Muharrem Taç, Barış Büyükakyol gibi bilişim dünyasının önde gelen isimlerine de yer veriliyor.

Tamamen ücretsiz olan bu etkinlikte program sertifikası ve sürpriz hediyeler de verilecek.

BİLFEST Nedir?

Bilfes Konferansları:
. Bilişim alanında bilgi alışverişinde bulunmaları,
. Bilişim sorunlarına bireysel ya da grup bakış açısıyla çözümler öne sürmelerini,
. Seminerler, teknik geziler, workshop gibi çeşitli aktivitelerle kapsamlı bir şekilde bilgi edinilmesini,
. Üniversite-iş hayatı iş birliğinin sağlanmasını,
. Katılımcıların üniversite eğitimi sırasında iş hayatıyla ilgili pratik bilgi edinmelerini,
. Türkiye ve dünyadaki güncel gelişmelerden bir bilişim sever olarak haberdar olmalarını,
. Katılımcılar arasındaki arkadaşlık bağının güçlenmesini,
amaç edinmiş ve İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Kulübü öğrenciler tarafından düzenlenen buluşmalar zinciri olarak dikkat çeker. Bu buluşmalar sırasında akademik dünyanın ve iş dünyasının dallarında en başarılı isimleri, katılımcı için belirlenmiş olan konuyla ilgili değerli bilgilerini paylaşmaktadırlar.

BİLFEST ile ilgili tüm detayları buradaki bağlantıdan görebilir, Facebook sayfasına buradan ulaşabilir buradan da kayıt olarak etkinliğe ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0