Bilgisayar Kasalarınızı Rengarenk Yapacak Işıklandırma Kiti, Kısa Süreliğine İndirimde!

30
7
6
4
3
En sade bilgisayarları bile kaliteli bir görünüme sokan ışıklandırma kiti, Teknostore üzerinde kısa süreliğine indirime girdi.

Yaz aylarının gelmesiyle okullarda tatil sezonuna başlıyor. Okulların tatil olmasıyla birlikte pek çok kişiye bilgisayar gibi hediyeler alınacak, milyonlarca öğrenci son derece uzun süren bu eğitim yılının mükafatı olarak oyunlar oynayacaklar. Eğer gerçekten bir “gamer”sanız, muhtemelen sizler de bilgisayarınızı ve odanızı ışıklandırmayı çok seviyorsunuzdur. Bugün sizlere, içinizdeki oyuncu ruhunu dışarıya yansıtmanıza yardımcı olacak özel ışıklandırma kiti olan Alseye CLS-100 LED Kasa Işıklandırma Kiti’ni tanıtacağım.

Bilgisayar kasanıza güçlü bir ışıklandırma sistemi kurmak istiyorsanız, Alseye’in CLS 100 kiti görmek istediğiniz şeyleri size sunacaktır. Suya ve toza karşı dayanıklı yapısıyla dikkat çeken bu ışıklandırma kiti, uzun süreli kullanımlar için geliştirildi.

2 tane 30cm’lik  uzunluğa sahip manyetik şeritle gelen ışıklandırma kitini kasanıza istediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz. Özel kontrolcüsüyle ayarlayabileceğiniz ışıklandırma kitinde, 8 ayrı renk seçeneği bulunuyor. Özel modları sayesinde nefes alma gibi seçeneklere sahip olan ışıklandırma kiti, görünüm açısından en sade kasaları bile şık bir görünüme sokabiliyor.

Alseye CLS-100 LED Kasa Işıklandırma Kiti Teknik Özellikleri

  • 30 cm uzunluk
  • 12 V Voltaj
  • 0.3 A Akım
  • 3.6W Güç
  • SATA Güç Konnektörü
  • IP67 Suya ve toza karşı dayanıklılık
  • Manyetik bağlantı

Özel bir ek aparat satın almadan SATA üzerinden bilgisayara bağlanan bu ışıklandırma kitini daha yakından tanımak istiyorsanız buraya tıklayarak ürünün Teknostore sayfasına ulaşabilirsiniz. Ayrıca ışıklandırırken soğutmak da istiyorsanız, buradan masaüstü soğutucu kategorimize de göz atabilirsiniz.

30
7
6
4
3
Emoji İle Tepki Ver
30
7
6
4
3