Bilim Kurgu Filmlerinden Çıkmış Gibi Görünen Uzaylı Benzeri Yaratık (Video)

107
5
5
4
3
Evinize girdiğinizde tavanda ne olduğunu bilmediğiniz, garip bir yaratık görürseniz ne yaparsınız? Endonezya’da bu durumu yaşayan bir adamın çektiği video YouTube'da gündem yarattı.

Endonezya’da yaşayan Hari Toae, eve girdiğinde başka bir dünyadan gelmişe benzeyen bir canlıyla karşılaştı. Bu canlı nadir olarak görülen bir tür kanatlı hayvandı. Ancak görünümü dolayısıyla sanki bir başka dünyaya ait gibiydi.

Hayvanı görüp video çeken Toae, muhtemelen yağmurdan korunmak için güvenli bir yer aradığını söylediği yaratığı "stranger" olarak adlandırıp uzaylıya benzediğini söyledi.

Videodaki enteresan canlı, görünüş olarak güveye benzese de alışıldık bir güveden çok daha iri. İki kanadı ve çeşitli boylarda dört dokungacı olan bu canlı, Arctiinae ailesinin bir üyesi olarak biliniyor ve "ayı-kelebeği" adlı türle benzer özellikler taşıyor.

Yarı güve yarı örümcek gibi gözüken bu tür, dokungaçlarından yaydığı feromonlar ile eş buluyor, bu şekilde ürüyor. Canlının aslında insana zarar vermediği de biliniyor.

Söz konusu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://sputniknews.com/viral/201907051076152635-alien-creature-ceiling-video/
107
5
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
107
5
5
4
3