Bim'den A101'e Tokat Gibi Cevap: Uygun Fiyatlı Laptop, Akıllı Bileklik ve Oyuncu Ekipmanları Satılacak

134
30
28
17
7
Bim'in, 27 Temmuz tarihinde mağazalarında yer alacak ürünlerin bulunduğu katalog yayınlandı.

Bim yaz başında sunduğu fırsatlar ile karne hediyesi arayan ebeveynleri ve çocukları sevindirmeyi başarmıştı. Özellikle uygun fiyatlı oyuncu ekipmanları, bütün Bim mağazalarında neredeyse yok sattı. Bim bu sefer ise popüler akıllı bileklik Xiaomi Mi Band 2, bir dizüstü bilgisayar ve uygun fiyatlı oyuncu ekipmanlarının yer aldığı bir katalog yayınladı.

Bim yeni aktüel ürünleri ile her yaştan insanın ilgisini çekmeyi başarmış görünmekte. İnternette 180 lira civarında bulabileceğiniz Xiaomi Mi Band 2 ise kesinlikle kaçırmamanız gereken bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. 600 TL karşılığında satılan dizüstü bilgisayarı da film izlemek ve internette gezinmek amacıyla kullanabilirsiniz.

Maalesef ki bu fiyata ve özelliklere sahip bir bilgisayar, iyi bir oyun deneyimi sunmayacaktır. Almak isteyenlerin bunu göz önünde bulundurması gerekiyor. Diğer ürünlere baktığımızda da sıcak yaz günlerinde serinlemek amacıyla kullanabileceğiniz bir Mini Usb Vantilatör bulunmakta. Ürünlere sahip olabilmek için 27 Temmuz günü en yakındaki bir Bim markete erkenden gitmenizi tavsiye ederiz.

134
30
28
17
7
Emoji İle Tepki Ver
134
30
28
17
7