BİM'e iPhone 7'den Sonra Şimdi de PlayStation 4 Geliyor

0
0
0
0
0
Son günlerde uygun fiyatlı teknoloji ürünlerini satışa sunmasıyla dikkat çeken BİM şimdi de PlayStation 4 satacak.

Neredeyse Türkiye'nin her ilinde bulunan geniş çaplı market zincirlerinden BİM, öncelikle Star Wars lisanslı ürünleri satışa sunmasıyla hepimizi şaşırtmış ardından farklı lisanslı ürünlerle müşterilerini şaşırtmaya devam etmişti.

Son olarak Apple'ın en yeni akıllı telefonu iPhone 7'yi de satışa sunacağını duyuran Apple, şimdi de PlayStation 4 oyun konsolunu uygun fiyatıyla satışa sunacak. BİM tarafından paylaşılan afişe göre 2 Aralık 2016 Cuma günü sınırlı sayıda satışa sunulacak PlayStation 4 oyun konsolu 999TL satış fiyatına sahip olacak.

Sony garantisi kapsamında değil

BİM'de satılacak olan PlayStation 4'ün uygun fiyatlı olmasının nedeni aslında Sony garantisi yerine İthalatçı Garantili olarak satılması. Açıkçası garanti sizin için önemli değilse ve aradaki fiyat farkını önemsiyorsanız BİM'deki bu PlayStation 4'ü tercih edebilirsiniz. Sony Türkiye Garantili PS4 almak içinse ekstra 200TL daha bütçe ayırmanız gerekiyor.

Aslında bu BİM'in ilk PlayStation 4 satışı değil, market geçtiğimiz aylarda da aynı fiyatta PlayStation 4 konsolunu satışa sunmuştu.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0