BİM, Önümüzdeki Hafta Uygun Fiyatlı Akıllı Telefon Satacak

40
11
8
8
6
Akıllı telefonlara fazla para vermek istemeyen kullanıcılar için uygun fiyatlı telefon satışları yapan BİM, 12 Nisan tarihinden itibaren Samsung Galaxy j7 Prime 2 satacak.

Akıllı telefon fiyatlarının büyük bir hızla artmasının ardından kullanıcılar üst segment telefon alma konusunda bir hayli zorlanıyor. Tabii ki üst segment telefona ihtiyaç duymayan kullanıcılar da yüksek bir fiyat ödememek için orta ya da düşük segmentli telefonları tercih edebiliyor. Bunun farkında olan ve her çeşit ihtiyacı karşılamaya çalışan BİM ise kullanıcılarına düşük/orta segmentli telefonlar sunuyor.

BİM Aktüel Ürünler adı altında satışa çıkan ürünler, her hafta gösterdiği değişikliklerle de kullanıcıları kendine bağlamış durumda. Bu hafta kataloğuna bir akıllı telefon ekleyen BİM, Galaxy J7 Prime 2’yi satışa sunacak.

Samsung Galaxy J7 Prime 2 özellikleri:

Orta/düşük segment olarak değerlendirebileceğimiz telefona ilk bakışta 5,5 inçlik bir ekranla karşılaşıyoruz. Önde de arkada da bir adet 13 MP değerinde kamerayı barındıran telefonun parmak izi okuyucuya sahip olduğunu da belirtmekte fayda var. Tüm bunların yanı sıra telefonun çentiksiz olduğunu; üst ve alt kısımlarında hatırı sayılır çerçevelerin bulunduğunu da söyleyelim.

Telefonun görünümünden çok içerisine baktığımız zaman Android 7.1.0 işletim sistemini görüyoruz. Sekiz çekirdekli Exynos 7870 işlemciyi kullanan cihaz, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolamaya sahip.

Son olarak telefonun fiyatından bahsetmemiz gerekirse telefonu almak isteyenler 12 Nisan tarihinden itibaren Samsung Türkiye garantili Samsung Galaxy J7 Prime 2’yi 1.299 TL’ye BİM mağazalarından satın alabilecekler.

BİM’de satışa sunulacak uygun fiyatlı telefonu incelediğimiz haberimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. BİM’in uygun fiyata sattığı ürünlerden erken haberdar olmak için bizi takipte kalın.

40
11
8
8
6
Emoji İle Tepki Ver
40
11
8
8
6