Bir Bölümü İstanbul'da Çekilen Equalizer 2 Filminden Yeni Fragman Geldi

20
6
3
1
0
Bir Bölümü İstanbul'da Çekilen Equalizer 2 Filminden Yeni Fragman Geldi
Denzel Washington'un başrolünde yer aldığı ve bir kısmı da güzide şehrimiz İstanbul'da geçecek olan Equalizer 2 filmi için bomba bir fragman yayınlandı.

Denzel Washington hakkında siz ne düşünüyorsunuz bilemiyoruz ama kendisi rol aldığı her yapımı izleten garip bir auraya sahip. Training Day filmindeki efsane çıkışından sonra hemen hemen rol aldığı her yapımda belli bir kalitenin üstüne çıkan Washington, The Equalizer 2 ile geri dönüyor.

Fragman oldukça keyifli. Her ne kadar 'adam dövmeden önce saat tutan baş karakter' klişesine baş vurulmuş olsa da bir fragmandan umabileceğiniz her şey var. Özellikle Washington'un 'Sen de kimsin?' sorusuna verdiği 'Baban ama annen daha haber vermedi' diyerek yanıt verdiği sahne ile komedi unsuru da işin içine katılmış.

Filmin bizi en çok ilgilendiren kısmı ise bir kısmının İstanbul'da geçecek olması. Her ne kadar sakallı ve takkeli Denzel Washington bizlere bir imge sorunu olacak mı diye düşündürse de filmin tadını çıkarmak için meraklandık. The Equalizer 2, 20 Temmuz'da tüm dünyada sinema salonlarında olacak.

20
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
6
3
1
0