‘Bir Daha Bond Olacağıma Bileklerimi Keserim’ Diyen Daniel Craig’den Efsane Geri Vites!

0
0
0
0
0
‘Bir Daha Bond Olacağıma Bileklerimi Keserim’ Diyen Daniel Craig’den Efsane Geri Vites!
Bond karakterini oynamayacağına dair daha önce iddialı açıklamalar yapan Daniel Craig, son günlerin en büyük geri dönüşlerinden bir tanesine imza attı.

Daniel Craig’in Bond rolünü kabul edip etmeyeceği, sinema dünyasının gündemini son 1 yıldır işgal etmişti. Sony’nin milyonlarca dolarlık tekliflerini kabul etmeyen Craig, film yapımcılarının da iki ayağını bir pabuca sokmuştu. En son yapılan röportajda konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, "O cümleleri kurduğum zamanlar, Spectre’nin çekimlerinin bir gün sonrasıydı. Evden neredeyse 1 yıldır uzaktım ve sağlıklı düşünemiyordum" diyerek son zamanların en büyük geri dönüşlerinden bir tanesini gerçekleştirdi.

Dünyanın en iyi işine sahip olduğunu belirten Craig, kapı dışına tekmelenene kadar bu işi yapmaya devam edeceğini, bıraktığı taktirde ise hayatının en büyük hatasını yapacağını bildiğini söyledi.

Craig için bu açıklamalarının Bond rolüne geri dönüş konusunda büyük bir sinyal olduğu, hatta ‘söylemlerimden dolayı üzgünüm’ demeye getirdiği belirtiliyor. Zaten Sony’nin de canına minnet olduğu için Craig’i yüksek ihtimalle 5. kez Bond olarak göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0