Bir Drone'un Hız Treni ile Yarıştığı Eğlenceli Video

19
7
5
2
1
İsveç’te bir drone pilotu, çektiği buçuk dakikalık videoda bir hız treni yolculuğunu adım adım takip etti. Ortaya çıkan görüntüler ise hem fazlasıyla heyecan verici hem de şaşırtıcı.

Hız trenlerinin dronelar ile kaydedilmesi anormal bir şey değildir. Ancak bu tarz videolar genellikle uzak mesafeden, trenin genel görünümünü gösterecek şekilde oluşturulur. Bu videoda ise drone pilotu, oldukça yakın mesafeden ve gayet zorlu dönüşler yaparak eğlence aracının vagonunu takip ediyor. 

Profesyonel bir drone pilotu olan Viggo Koch, İsveç’in Gothenburg kentinde yer alan Liesberg Eğlence Parkı’nı ziyaret ederek izlemesi son derece keyifli olan bu videoyu kaydetti ve çevrimiçi olarak paylaştı.

herlix rollercoasterı

Koch, the Helix Ride adlı video için eğlence parkının resmi görevlileri ile birlikte çalıştı. Çekim, araç henüz ziyaretçilere açılmadan önce yapıldı. Böylece bir aksilik çıkması durumunda insanların zarar görmesinin önüne geçildi. Video çekiminde Koch, kendi özel droneunu olan bir GoPro Hero 7 Black'i aksiyon dolu uçuş için havalandırdı.

1381 metrelik Helix adlı hız treni, İskandinavya’nın en uzun hız treni olarak biliniyor. Bu trenin heyecan dolu videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/cool-tech/drone-pilot-races-a-roller-coaster-for-awesome-action-footage/
19
7
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
19
7
5
2
1