Bir Kadın, iPhone'ununu Uçaktan Düştükten Saatler Sonra Çalışır Halde Buldu

107
28
12
7
3
Uçuş sırasında iPhone'unu aşağı düşüren kadının Find My iPhone uygulamasını kullanarak bulduğu telefonunda, bir çizik dahi yoktu.

ABD'nin Iowa eyaletinde bir kadın, 1000 fit yüksekteki uçaktan aşağı düşürdüğü telefonunu hala çalışıyor haldeyken buldu. Sarvinder Naberhaus, yerel televizyon kanalı WHO TV’ye telefonunu saatler sonra Find My iPhone uygulamasıyla bulduğunu anlattı. Naberhaus’a göre bu kaza, kendisine Tanrı’nın iyi bir mizah anlayışının olduğunu gösterdi.

Naberhaus, telefonunu uçaktan aşağı nasıl düşürdüğünü ve Find My iPhone uygulamasını kullanarak bulduğunda nasıl mükemmel çalışır halde olduğunu anlattı.

Sarvinder Naberhaus, eski bir uçakla serbest uçuş yaptı. Rüzgar telefonunu yakalayıp, ellerinden çekip aldığı sırada yolcu koltuğundan fotoğraf çekmeye çalışıyordu. Iowa yerel televizyon kanalı WHO TV’ye konuşan Naberhaus, “Rüzgarla birlikte telefonum yok oldu. Aşağı baktığımda altımda mısır tarlaları vardı” dedi. Pilot Rob Lock, Naberhaus'a 1000 fit yükseklikten düşen telefonu bir daha asla göremeyeceğini söyledi. 

Ancak inişin ardından Naberhaus, Find My iPhone uygulamasını çalıştırdı. Uygulama başta başarısız oldu. Yeni bir telefon almayı düşündüğü sırada uygulama, iPhone’un yerini tespit etmeyi başardı. Naberhaus ve arkadaşı, sonunda telefonu yerleşim bölgesinde çimlere gömülü halde buldu. Mükemmel çalışan telefonun üzerinde çizik bile yoktu.

“Yanımdaki güzel, uzun ve yumuşak çimlerde sırtüstü duruyordu” diye konuşan Naberhaus güldü ve “Tanrı'nın iyi bir mizah anlayışı var” diye ekledi.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/sarvinder-naberhaus-found-iphone-she-dropped-from-plane-2018-7
107
28
12
7
3
Emoji İle Tepki Ver
107
28
12
7
3