Bir Kadın, 'WiFi Alerjisi' Yüzünden Bakır Uyku Tulumunda Uyuyor

50
26
14
5
1
Rosi Gladwell, kablosuz internetten yayılan elektromanyetik radyasyon nedeniyle nefes darlığı, halsizlik ve yüzüne iğne batıyormuş hissine kapıldığını söylüyor. Gladwell, hastalığı nedeniyle 5G teknolojisinden çok korktuğunu belirtiyor.

Rosi Gladwell, WiFi’ın yaydığı radyasyon nedeniyle hasta olduğunu düşünüyor. Gladwell, kablosuz internetin yaydığı radyasyon nedeniyle nefes darlığı yaşadığını ve halsiz hissettiğini söylüyor. 70 yaşındaki Rosi Gladwell, radyasyondan korunmak için 200 sterlinlik bir el radyasyon dedektörünü yanından ayırmıyor. 

Rosi Gladwell, WiFi duyarlılığı teşhisini kendi kendisine koydu. Gladwell gümüş ve bakır kullanılarak dokunmuş bir örtüyü kullanarak uyuduğunda iyi bir gece uykusu çekebildiğini belirtiyor. WiFi hassasiyeti olan kadın radyasyona maruz kalmamak için büyük şehirlerden kaçınıyor. Eğer hassasiyeti belirgin semptomlar göstermeye başlarsa iki gün boyunca televizyon izlemiyor. 

rosi gladwell

5G’nin yaygınlaşmasından korktuğunu söyleyen Rus Gladwell, “Aslında gelecek hakkında oldukça korkuyorum. Ölçülebilen elektromanyetik frekansların olmadığı bir kırsal evde yaşayacak kadar şanslı olduğum için kendimi güvende tutmayı başardım. Ama eğer 5G’yi tanıtırlarsa geleceğin ne getireceğini bilmiyorum. Bu gerçekten korkutucu bir konu” dedi.

Rosi Gladwell’e 6 yıl önce önce elektromanyetik alanlara duyarlılık tanısı konuldu. Gladwell’in evdeki WiFi ve kablosuz telefonların kapatılmasının ardından kendini daha iyi hissettiği tespit edildi. 

rosi gladwell 2

Rosi Gladwell, bir süredir WiFi’ın tehlikeleri konusunda eğitimler veriyor. Aynı zamanda radyasyonun etkileri ile ilgilli film ve belgeselleri izlemek için bir araya gelen Elektromanyetik Alan Farkındalığı grubunun da kurucusu. Gladwell, “EMF duyarlılığından muzdarip olduğunuzu söylerseniz, eskiden insanlar sizi tuhaf buluyorlardı” diyor. 

70 yaşındaki kadın artık büyük kasabalara gitmediğini, eğer bir kafeye giderse dışarda oturmaya çalıştığını, akşam yemeği için dışarı çıktığında ise radyasyon dedektörü ile en az radyasyon olan yeri seçmeye çalıştığını söylüyor. 

EMF üzerinde çalışma yürüten bilim insanları, dünyadaki insanların yüzde 4’ünün EMF duyarlılığından muzdarip olduğunu açıkladı. Bilim insanlarına göre EMF duyarlılığı küçümsenmemeli. 

Kaynak : https://metro.co.uk/2019/09/26/woman-wifi-allergy-sleeps-copper-sleeping-bag-avoids-big-towns-10812630/
50
26
14
5
1
Emoji İle Tepki Ver
50
26
14
5
1