Bir Kadının Canlı Yayında Yemek İstediği Ahtapot, Yüzüne Böyle Yapıştı (Video)

205
50
11
10
9
Bir Kadının Canlı Yayında Yemek İstediği Ahtapot, Yüzüne Böyle Yapıştı (Video)
Çin'in en büyük sosyal medya mecrası Weibo'da canlı yayın yapan genç bir kadın, bir ahtapotu canlı canlı yemek istedi. Her şey planlandığı gibi gitmedi ve ahtapot kadının yüzüne yapıştı. Olayın görüntüleri yayını izleyen kullanıcılara anlık olarak ulaştı.

Çin'in en büyük sosyal medya platformlarından birisinde 'Seaside Girl Little Seven' kullanıcı ismini kullanan bir kadın, ilgi toplamak istedi. Yayında canlı bir ahtapotu yemek isteyen kadın gazabına uğradı. Canlı yayın sırasında gerçekleşen bu olay kadına çok fazla zarar vermedi, ancak yaşadıklarını bir daha unutacağını sanmıyoruz. 

Asya'nın bazı bölgelerinde görülebilen "canlı ahtapot"  yeme kültürü, bizim kültürümüzde çok sık rastlanan bir durum değil. İnsanlar farklı türlerden canlıları pişirmeden yiyebiliyorlar. Çinli kadının başına gelen olayda rahatsız edebilecek görüntüler olmasa da yine de bünyesi hassas olan kişilere, izlemeden önce bir kez daha düşünmelerini tavsiye ederiz:

Ahtapotun kadının yüzüne güçlü bir şekilde yapıştığı ve kadını bıraktıktan sonra kadının yüzünde kızarıklıklar oluştuğu anlaşılabiliyor. Ancak kadın yaşadığı bu olaydan ders almamış olacak ki, bir dahaki denemesinde başarılı olacağını ifade ediyor. 

Kaynak : https://bgr.com/2019/05/08/octopus-attacks-vlogger-china-stream/
205
50
11
10
9
Emoji İle Tepki Ver
205
50
11
10
9