Bir Muhabir, Ünlü Futbolcu Antoine Griezmann'a Google Translate İle Soru Sordu

42
5
4
1
1
Bir Muhabir, Ünlü Futbolcu Antoine Griezmann'a Google Translate İle Soru Sordu
'Dil bariyeri' denen şey oldukça can sıkıcı bir şey olabiliyor. 'Çok şey söylemeye çalışmak veya sormak isteyip doğru kelimeleri seçememek ya da hiç bilmemek' sorununu aşmak için farklı bir yol seçen basın mensubu, izleyenleri güldürdü.

2018 Dünya Kupası'na adım adım giderken, Fransa'nın yıldız forveti Antoine Griezmann bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısı esnasında bir muhabir söz hakkı isteyerek akıllı telefonundan Google Translate'i açıp sorusunu uygulamaya seslendirdi.

Toplantıyı yöneten kişi, "Antoine Griezmann'a sorum şu: Yaz transfer dönemi sonunda Atletico Madrid'de mi kalacak yoksa takımdan ayrılacak mı?" sorusunu yönelten basın mensubunun gülümseyen bakışlarını tek kalemde silip attı.

Basın toplantısının başında sadece Fransız soru alacaklarını net olarak beyan ettiğini belirten sorumlu, bir sonraki basın mensubuna söz vermek istedi. Salondan gelen itirazlara rağmen kararından dönmeyen adam böylece bu hoş anı mahvetmiş oldu.

Bu arada bu olayı paylaşan Twitter kanalının da BarcaTimesMedia oluşu, belki basın mensubunun sorusuna yanıt olacak.

Kaynak : https://www.stuff.co.nz/sport/football/world-game/104700710/cant-speak-french-to-antoine-griezmann--try-spanish-and-google-translate
42
5
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
42
5
4
1
1