Bir Powerbank’ten Çok Daha Fazlası Olan 5 İlginç Ürün

47
12
9
5
5
Yanınızda taşıdığınız powerbank’lerin birden fazla işlevinin olmasını ister misiniz? Bugün sizlere en az iki işlevi olan 5 powerbank tanıtacağız.

Herhangi bir yolculuğa çıktığımız zaman en çok ihtiyaç duyduğumuz şeyler akıllı telefonlarımız oluyor. Önemli görüşmelerden tutun da GPS desteği sayesinde nereye gideceğimize kadar her derdimizi çözebilen akıllı telefonlar, bu işlemler için güce ihtiyaç duyuyorlar. Eğer yolculuğa çıktıysanız da telefonu şarj etmenin ne kadar zor olabileceğini biliyorsunuz demektir.

Üreticiler, bu tarz sorunları powerbank’lerle gidermeye çalışıyorlar. Elektriği önceden hapsedip istediğiniz yerde telefonunuzu şarj etmenizi sağlayan bu powerbank’ler genelde tek bir amaca hizmet etse de bazı ürünler telefonu şarj etmenin yanında ek işlevler de sunuyor. Bugün sizlere akıllı telefonlarınızı şarj etmenin yanında farklı özelliklere de sahip powerbank’lere göz atacağız.

Bix Kablosuz Şarj Özellikli 4700 mAh Powerbank

iPhone X, Galaxy S8 gibi kablosuz şarj desteği bulunan tüm cihazlarda kullanılabilen Bix Kablosuz Şarj Destekli Powerbank, telefonunuzu kablosuz olarak şarj etmenize olanak tanıyor. 4700 mAh bataryası sayesinde bir cihazı ortalama 1.5 kez şarj edebilen powerbank, kablosuz şarjı istemeyenler için kablolu bağlantı desteği de sunmuş.

SEYVR Android İçin Cüzdan Powerbank

Yanınızda powerbank taşımak istemiyorsanız, 1400 mAh gücüyle anı kurtarmanızı sağlayacak cüzdan görünümlü bu powerbank’e göz atabilirsiniz. Yalnızca 15 mm kalınlığa sahip olan cüzdan, kredi kartı, para gibi eşyalarınızı eklemenin yanında akıllı telefonlarınıza da ek güç verebilir.

Bix iData Air Hafızalı Çift Çıkışlı 10000 mAh Powerbank

Bix iData, özellikle uzun yolculuklara çıkan kişilerin hayatını kurtaracak. 10000 mAh’lik devasa bataryasıyla telefonunuzu defalarca şarj edecek powerbank, fotoğraf, video gibi verilerinizi saklamak için özel depolama kapasitesi de sunuyor. Cihazı alırken, 16GB, 32GB, 64GB ve 128GB depolama alanı seçeneklerini seçebilir, telefonunuz veya diğer eşyalarınızın yedeklerini powerbank üzerinde tutabilirsiniz.

BlitzPower Su Geçirmez LED Lambalı Powerbank

2600 mAh’lik bataryası ile dikkat çeken BlitzPower Powerbank, IP68 sertifikasıyla su geçirmez özelliğine sahiptir. LED lambası sayesinde Powerbank dışında ışık olarak da kullanılabilen Powerbank, 3 metreden yapılan düşürme testlerinden de başarıyla çıkmıştır.

Pratigo Android İçin Micro USB Çıkışlı Kablosuz PowerBank

3000 mAh’lik bataryası ile birlikte dünyanın en küçük powerbank’i olarak anılan Pratigo Powerbank, üzerinde bulunan microUSB konnektörüyle herhangi bir kabloya ihtiyaç duymadan telefonu şarj edebilir. Küçük boyutlu olduğu için telefonun altına ek bir parça olarak takılıp kullanılabilen Powerbank, cihazlarınızı hızlı bir şekilde şarj edecektir.

Eğer bu powerbank’ler hoşunuza gitmediyse buraya tıklayarak Teknostore’da yer alan diğer powerbank’lere göz atabilirsiniz.

47
12
9
5
5
Emoji İle Tepki Ver
47
12
9
5
5