Godzilla'nın Okyanusun Ortasında Nasıl Dikilebildiğini Açıklayan Eğlenceli Çizimler

132
8
6
5
3
Godzilla: King of the Monsters filmi vizyona girdi. Filmde ilgi çeken sahnelerden olan Godzilla’nın okyanus üstünde durma sahnesi, büyük eğlence konusu oldu.

Godzilla’yı hepimiz biliyoruz. Ağzından lazer atan iri kıyım kertenkelemiz, bazen sağı solu biraz yıksa da yer yer insanlığın yardımına koşmaktan da geri durmuyor. Godzilla, King of Monsters’da da Godzilla; gereksiz ve sıkıcı insan dramalarının olmadığı kısımlarda, bizi korumak için bol bol canavar dövüyor.

Sorun şu; Godzilla, 3688 metre ortalama derinlik olan yerde suyun üzerinde duruyor. Bunun da açıklanması lazım. Webcomic çizeri Ernest Ng, Godzilla’nın okyanusun ortasında dikilip havaya lazer attığı sahnede canavarın nasıl su üzerinde durabildiğini eğlenceli çizimlerle çözmeye çalışıyor.

İşte sanatçının teorileri

Suyun Altında Bir Dağ Var

Okyanus Çöplerinin Üzerinde Duruyor

Buzdağının Görünen Kısmı

Yardımsever Balina

Nimbus Bulutu?

Forklift

(Çok) Yüksek Platform Ayakkabılar

Bacakları Uzun

Eski Godzilla’ların Desteği

Yüzgeç Ayaklar, Sonuçta Deniz Canlısı

Yapılan yorumlarda, insanlığın kurtarıcısı olduğu için (Hz. İsa göndermesi), çakrasını ayaklarının altında toplayarak (Naruto göndermesi), kozmik lazer yellenmesi (neyse ki bir şeye gönderme değil) gibi yorumlar var.

Godzilla, çok başarılı bir film olarak kabul edilmiyor. Filmin görsel efektleri, sesleri ve hikaye akışı eleştirmenlerden geçer not alamadı.

Kaynak : https://www.boredpanda.com/godzilla-movie-poster-illustration-standing-ocean-dontlikethatbro/
132
8
6
5
3
Emoji İle Tepki Ver
132
8
6
5
3